Mekoprint er din perfekte partner

Mekoprint er en 100% ordreproducerende højteknologisk virksomhed med fokus på innovative, partnerbaserede relationer med kunder og leverandører. De kundespecifikke løsninger, der skabes sammen med kunderne, er baseret på tæt samarbejde, et fælles mål og den ideelle kombination og udnyttelse af egne og kundernes styrker. ​Mekoprint er din foretrukne samarbejdspartner - der sikrer, at du altid kommer effektivt fra idé til endelige løsning

 

Referencer

Aktuelt

QuickShop

Mekoprint Mechanics introducerer QuickShop hvor der er muligt at få lavet metalbearbejdning med 1-5 dages leverings. QuickShop giver endvidere hurtig adgang til de nyeste procesteknologier samt Danmarks bredeste lagerprogram af tyndplader.

Læs mere

 

Generationsskifte

Tredje generation overtager ledelsen i Mekoprint-koncernen i forbindelse med generationsskifte  pr. 1. marts 2015.

Esben Kold, der har stået i spidsen for den familieejede virksomhed siden 1973, overlader nu posten som administrerende direktør til sin ældste søn Anders Kold. 

Læs mere

Mekoprint Extranet

Få et større overblik over dine ordrer, teknisk dokumentation, status på igangværende projekter mv. Med Mekoprint Extranet har du altid 24 timers direkte adgang til dine oplysninger.

Kontakt vores IT ansvarlige, hvis du ønsker adgang til Mekoprint Extranet.

Læs mere

 

Til top