CAM Programmør

CAM programmør til Mekoprint A/S

Vil du være med til at udvikle i fremtidens produktionsmiljø?

Leder du efter et produktionsmiljø, hvor innovation, kvalitet og samarbejde er en stor del af hverdagen?

Mekoprint Chemigraphics udvikler og producerer kundespecifikke mikrokomponenter. Vi ønsker at styrke vores spåntagende afdeling med en værktøjsmager, industriteknikker eller lignende kvalificeret medarbejder.  Maskinparken består pt. af 3 stk. Mikron HSM 200 maskiner integreret med robot automatisering og ny teknologi i form af en af markedets mest avancerede mill/turn-maskiner.


Om jobbet:

Med reference til Business Manager, vil du sammen med kollegaer, kunder og leverandører skabe løsninger, der kan forbedre funktion, performance, design eller økonomi i det færdige produkt for vores kunder.

Du kommer ikke til at ”stå alene”, men indgår i et stærkt team, der programmerer, optimerer, tidsberegner, indkører og kontrollerer avancerede spåntagende opgaver. Efter indkøring er du med til at sikre en grundig overdragelse til serieproduktion, hvor der lægges vægt på processikkerhed og høj automatiseringsgrad.

Du får mulighed for at arbejde med det mest avancerede software og hardware og dine typiske opgaver vil være:

  • Programmering af 5 akset fræsning og Mill/Turn opgaver.
  • Simulering og indkøring af CNC programmer
  • Optimering af bearbejdningstid, kvalitet og proces kapabilitet

Mekoprint skaber unikke løsninger tilpasset kundens krav – og vi søger derfor en profil, som trives med at være en del af udviklingsprocessen. Hvis du har lyst er der mulighed for at deltage i alt fra opstartsmødet hos kunden, til kostberegning, konstruktion, udvikling af produktionsgrundlag samt endelig test før frigivelse til serieproduktion. 


Kvalifikationer:

Du skal søge denne stilling hvis du:

  • Har en analytisk og praktisk orienteret tilgang til opgaver og problemstillinger
  • Har flair for teknik og evner at omsætte teori til praktiske løsninger  
  • Er uddannet værktøjsmager, industriteknikker, ingeniør eller har en anden relevant baggrund og ønsker at bruge og udvikle dine kompetencer inden for programmering og optimering.

Men det vigtigste er at du er nysgerrig og har lysten til at udvikle dig sammen med Mekoprint

Du må meget gerne kunne spejle dig i vores fire kerneværdier som er nysgerrig, ambitiøs, handlekraftig og ansvarlig. Hvis du samtidig vil beskrive dig selv som imødekommende og initiativrig med en positiv tilgang til dine opgaver, kunder og kolleger vil du helt sikkert blive glad for jobbet hos os.


Vi tilbyder:

En hverdag i inspirerende omgivelser med separat klimastyret produktion, programmering og målerum, som i øvrigt er en del af et lyst og åbent kontormiljø i et præmieret arkitekttegnet firmadomicil.

Du får i øvrigt høj grad af fleksibilitet på både mødetidspunkt- og sted, attraktive personalegoder og målrettet kompetenceudvikling.


Ansøgning

Upload din ansøgning og dit CV via vores hjemmeside senest den 3. juni.  Vi holder løbende samtaler og ansætter så snart vi møder den helt rigtige kandidat.

Du kan få jobbet uddybet yderligere ved at kontakte Design and Development Manager Bjørn Mølbach Krogh på telefon +45 8110 6334. Enhver henvendelse behandles selvfølgelig fortroligt.

 

ANSØG

 

MEKOPRINT A/S

Mekoprint A/S er en familieejet virksomhed, der siden begyndelsen i 1954 har udviklet sig fra en grafisk virksomhed og metalskiltefabrik til i dag at være en højteknologisk, dynamisk og fleksibel virksomhed med et meget bredt produktprogram og med et stort potentiale for yderligere vækst. I divisionen Mekoprint Chemigraphics er vi førende inden for udvikling, processer og fremstilling af mikro komponenter, herunder særligt metalemner. Som supplement til dette har vi startet en spåntagende afdeling, der pt. består af 3 stk. Micron HSM 200 integreret med robot automatisering og ny teknologi i form af en avanceret mill/turn maskine og høj pressions laserskæring.

I alle årene har et innovativt samarbejde med kunderne været i fokus, og sådan vil det fortsat være.

Mekoprint er en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel og udvikling har høj prioritet. Mekoprint er for tredje år i træk, kåret til at være blandt Danmarks Bedste Arbejdspladser af analysevirksomheden Great Place to Work. I 2018 fik vi en flot 14. plads blandt mellemstore virksomheder i Danmark.

Kontakt Mekoprint