Case: Bramidan

Den største umiddelbare fordel har været, at priserne er blevet reduceret. Vi er konstant på udkig efter bedre priser på vores indkøbte varer, og der kom Mekoprint godt i mål.

Kvalitetstransfers og labels

EFTERSPØRGSEL

Bramidan er en af Europas førende leverandører inden for ballepressere og komprimatorer til håndtering af papkasser, plast og andre genanvendelige materiale på stedet. Bramidans produkter anvendes i en lang række brancher – fra detailhandlen til offshore-industrien.

Navnet på produktet skal fremstå tydeligt med sorte bogstaver på Bramidans horisontale ballepresser. For at lette anvendelsen af Bramidans ballepressere, som udgør størstedelen af deres produktlinje, forsynes alle produkter med brugsanvisninger i form af et holdbart, silketrykt piktogram.

LØSNINGEN

Produktnavnet angives med store bogstaver i sort folie, så det er letlæseligt på den typisk gule Bramidan- ballepresser. Brugsanvisningerne består typisk af et detaljeret piktogram i to-tre farver. Det illustrerede eksempel er silketrykt på en transparent folie i sort, grøn og rød. Brugsanvisningen er udstanset og slidset på bagsiden for at lette montagen i Bramidans produktion. Bramidan fokuserer på kvalitetstransfers og labels til bedste pris og har samarbejdet med Mekoprint i flere år.

KUNDEN SAGDE

"Den største umiddelbare fordel har været, at priserne er blevet reduceret. Vi er konstant på udkig efter bedre priser på vores indkøbte varer, og der kom Mekoprint godt i mål. Når det prismæssigt er aftalt, satser vi på, at vi samtidigt også kan få et løft i kvaliteten. Også her viste Mekoprint, at de kunne være med. Sidst med ikke mindst, skal leveringerne ankomme til tiden. På dette punkt performer Mekoprint upåklageligt. Bramidan har valgt at fremsende vores eksisterende etiket, således Mekoprint har et bedre grundlag for at ramme rigtigt første gang. Denne procedure kan varmt anbefales til andre”.

Anders Holberg, Logistik- og indkøbschef, Bramidan A/S

Kontakt den kundeansvarlige

Tina Jørgensen

Sales Coordinator
Industrial graphics

+45 9936 5550
tjo@mekoprint.com

 
 

Kontakt Mekoprint