Case: DRS Technology

For vores virksomhed var samarbejdet med Mekoprint A/S en 100 % åben dialog i den sidste del af design processen hvor vores designere drager fordele af Mekoprints viden omkring optimal produktion.

Optimal produktion

Efterspørgsel

DRS Techonologies er den førende leverandør af integrerede produkter, services og support til de militær styrker, efterretningstjenester og den førende leverandør globalt.

Den nuværende Layers Display og Control Unit (LDCU) på UK’s L118 Light pistol skulle opgraderes og DRS vandt udbuddet. LDCU er hovedkomponentet i sammenhængen mellem navigationen, sigtet og våbenbehandlings-systemet i pistolen.

En enkelt boks løsning var at foretrække, for at kunne minimere hardware og samtidig skulle enheden fungere i al slags vejr, nat og dag. Nøglefunktionerne omfatter touch-sensitiv display og en sammenhæng til en bred vifte af supplerende sensorer og udstyr.

Mr. Benny Albrektsen, Division Director - Chemigraphics, Mekoprint A/S

Løsningen

Den første version blev produceret i rustfri stål som bestilt af DRS, men Mekoprints design team fandt hurtigt ud af at procestiden samt kvaliteten kunne forbedres væsentlig såfremt man i stedet for rustfri stål anvendte EN-AC7075, en legering bestående af aluminium med kobber, magnesium og mangan.

EN-AC7075 er udbredt i fly industrien på grund af ekstreme letvægthed. Samtidig har produktet næsten alle egenskaber rustfri stål har. Selvom EN-AC7075 er en mere kostbar løsning, blev procestiden nedsat i sådan en grad at de endelige omkostninger var reduceret i sammenligning med en produktion i rustfri stål. 

Produktionsprocessen omfatter fræsning, indsættelse af lynlåse, chromat omdannelse belægning og den endelige overflade behandling med anti-infrarød maling.  

 

Kunden sagde

“For vores virksomhed var samarbejdet med Mekoprint A/S en 100 % åben dialog i den sidste del af design processen hvor vores designere drager fordele af Mekoprints viden omkring optimal produktion”. 

Hver lille re-design som fjerner omkostninger eller vægt i produktet tæller og vi har haft en god, åben og igangværende dialog med de tekniske tegnere på Mekoprint A/S. 

Mekoprint A/S er vores vigtigste leverandør af denne enkelt boks løsning og rost for dens gode design. Vi har store forhåbninger  og forventer en stigende efterspørgsel af dette produkt som allerede bliver solgt i Storbritannien, Forenede Arabiske Emirater, Indien og New Zealand.

Mr. Robert McNeill, Senior Buyer 
DRS Technologies UK Ltd.

 

 

Kontakt den kundeansvarlige

Jesper Møller

Sales Engineer

+45 9936 5222
+45 2090 0382

jmo@mekoprint.dk

 
 

Kontakt Mekoprint