Case: GE Healthcare

Mekoprint er en leverandør, som matcher vores behov ift. størrelse, kompetencer og teknologisk niveau.

Mekoprint som leverandør

Efterspørgsel

GE Healthcare er en førende leverandør af medicinsk billedbehandling, overvågning, bioproduktion samt celle- og genterapiteknologier. Med over 100 års erfaring inden for sundhedsteknologi hjælper virksomheden med at gøre resultaterne mere effektive for patienter, sundhedspersonale, forskere og virksomheder inden for biovidenskab.

Efter at have handlet med Mekoprint i et par år og opbygget den nødvendige tillid til hinanden besluttede GE Healthcare at involvere Mekoprints ingeniørteam i at finepudse designet af et kabinet til et nyt produkt, ÄKTA pilot 600 kromatografisk system.

Udfordringen var at produktionsmodne kabinettet, som var designet med en rund top, som både skulle være æstetisk smukt og yderst hygiejnisk i brug. I forbindelse med produktionsmodningen skulle produktionsmetode, materialer og finish fastlægges.

På et tidligt tidspunkt deltog sourcingansvarlig og ingeniører fra GE Healthcare i et fysisk møde med salgs- og tekniske rådgivere fra Mekoprint for sammen at sætte rammen kommercielt, logistisk og teknisk.

Løsningen

Efter yderligere møder mellem ingeniørteamene i GE Healthcare og Mekoprint blev en prototype skitseret, designet og produceret. Løsningen blev et kabinet, som består af tre dele; to sider i rustfrit stål, som lasersvejses sammen med en buet top. Ud over kabinettet bliver en række mekaniske dele produceret og monteret i kabinettet af Mekoprint.

GE Healthcares designere var tilstede ved den første montage af prototype for at se, om der opstod problemer – og efter et par tilpasninger af prototypen udført af GE Healthcare var prototypen klar til endelig godkendelse. O-serien blev sat i produktion, og i dag er kun mindre justeringer nødvendige, når en ny ordre sættes i gang.

Kabinettet er udført i plader af rustfrit stål, som laserskæres i facon. Den buede top bukkes i et bukkeværktøj af en Mekoprint operatør. Delene lasersvejses sammen til slut, hvorefter kabinettet pudses op, så det får en finish, som matcher GE Healthcares højkvalitetsprodukter. Kabinettet samles til slut med fronten, som er fræset og lakeret for at opnå en perfekt finish.

Kunden sagde

"Mekoprint viste tidligt interesse og engagement i projektet og forstod projektets udfordringer. Vi havde regelmæssige telefon- og fysiske møder for at følge op på processen og sikre transparens ift. udfordringerne. Mekoprint er en leverandør, som matcher vores behov ift. størrelse, kompetencer og teknologisk niveau. Vi kom godt ud af det med hinanden og havde et godt samarbejde I hele processen fra design til endelig godkendelse. Udover det professionelle samarbejde havde vi det også sjovt ved møderne, som altid fandt sted på en afslappet og tillidsfuld måde”.

Tomas Agren, mekanisk ingeniør, and Mirjam Tjernlund, sourcingchef, GE Healthcare

Kontakt den kundeansvarlige

Jesper Møller

Sales Engineer

+45 2090 0382
jmo@mekoprint.dk

 

 

Søren Kroer

Engineering Technician

+45 9936 5518  
skr@mekoprint.com

Kontakt Mekoprint