Case: Grafisk frontfolie - Grundfos

DET VAR ET KRAV FRA OS AT FÅ DISPLAYS AF ALLERHØJESTE KVALITET UDEN OMKOSTNINGERNE BLEV HØJERE VED AT SKIFTE TIL MEKOPRINT.

Automatiseret Produktion

Efterspørgsel

Med en årlig produktion på mere end 16 millioner pumper er danske Grundfos en af de førende i deres felt på verdensplan.

Cirkulationspumpen, New Alpha2 er blandt deres produkter. Displayet til den tidligere model var produceret i asien, men Mekoprint blev valgt som leverandør til den nye model bland andet på baggrund af vores rulle-til-rulle produktion.

Det betyder at displayet er produceret på rulle fra start til slut så det nemt kan integreres i Grundfos’ produktion.

Løsningen

Der er ingen manuelle processer i produktionen af de grafiske displays. De er produceret direkte på rulle, fra en rulle af plastik folie i det fuldautomatiserede produktionssystem hos Mekoprint.

Dispayene er silketrykt på begge sider hvorefter knapperne bliver trykt på og en forudskåret klæber sættes på.
De bliver udstandset og kisscuttet, til slut bliver rullerne med færdige dispays skåret i tre single ruller så de kan implementeres direkte i produktionen hos Grundfos.

Kunden sagde

“Det var et krav fra os at få displays af allerhøjeste kvalitet uden omkostningerne blev højere, ved at skifte til Mekoprint. Vi er globalt kokurrerende og er nødt til at have fokus på vores produktions-omkostninger.

Grundfos fik med rulle-til-rulle produktion fordelene af både kokurrencedygtige priser og optimeret produktion af produkter af højeste kvalitet. Alt sammen leveret på rulle til direkte i implementering i produktionen”

Mr. Sittikorn Yuwawat, Purchase Manager,
GRUNDFOS Thailand

Kontakt den kundeansvarlige

Anders Menholt

Key Account Manager
Flexible Foils

+45 99 36 59 09
+45 60 11 61 69

ame@mekoprint.com

Kontakt Mekoprint