Case: Kverneland


"Mekoprint gik professionelt til opgaven med at hjælpe os med at finde en folie der havde en bedre klæbeeffekt, holdbarhed og kunne printes i de korrekte RAL farver."

PARTNERBASERET FORRETNING

Efterspørgsel

Kverneland Group er en af de førende producenter af maskiner til landbruget. De har været kunder hos Mekoprint i mere end 40 år. Mekoprint leverer advarselslabels til maskinerne.

På grund af de hårde forhold som maskinerne udsættes for oplevede man at labelsene ikke blev siddende så længe som forventet, man løste det med at udskifte den folie labelsene blev trykt på.

Da den nye folie imidlertid ikke opfyldte kravene til RoHS, tog man kontakt til Mekoprint for at få hjælp til en ny løsning.

Mrs. Aase Henriksen, Sales Assistant,
Mekoprint A/S

Løsningen

Hos Mekoprint gennemtestede man en række forskellige folier for at sikre at den folie man valgte kunne holde til de vejrforhold det ville blive udsat for.

Samtidigt begyndte man hos Kverneland at enrette farver og form på labels så man kunne bruge de samme labels på de forskellige maskinmodeller.

De nye labels bliver nu printet på en folie der er mere hårdfør overfor vejr og vind samt har en bedre klæbeeffekt, til glæde for både Kverneland og deres kunder.

Kunden sagde

“Mekoprint gik professionelt til opgaven med at hjælpe os med at finde en folie der havde en bedre klæbeeffekt, holdbarhed og kunne printes i de korrekte RAL farver.

Vi blev bekræftiget i at vores samarbejde med Mekoprint ikke bare er et leverandør-kunde forhold men mere en partnerbaseret forretning hvor vi arbejder sammen for at finde den rigtige løsning, såvel teknisk som økonomisk. Som både gavner os og vores kunder”.

Mr. Danny Lindemose, Purchaser,
Kverneland

 

Kontakt den kundeansvarlige

Steen Lind Petersen

Key Account Manager
Industrial graphics
Scandinavia

+45 9936 5651
+45 2559 0884

slp@mekoprint.com

 
 

Kontakt Mekoprint