Case: Marble Automation

“Lavere produktionsomkostninger, kortere leveringstid og produktionsoptimering var de vigtigste fordele Marble Automation fik ud af at vælge Mekoprint som leverandør.

Produktionssetup i Asien

Efterspørgsel

Marble Automation var i færd med at redesigne en nødtelegraf til brug ombord på skibe, da de kom i kontakt med Mekoprint.

Nødtelegrafen er specieltdesignet til at kunne udføre kommandoer, hvis det almindelige system svigter. Høj driftsikkerhed i udførelsen af skærmen, konkurrencedygtige priser og en fleksibel leverandør var nogle af de kriterier Marble Automation lagde vægt på ved de første møder med Mekoprint.

Steen Lind Petersen,
Area Sales Manager, Mekoprint A/S

Løsningen

På grund af Mekoprints produktionssetup i Asien, knowhow og lyst til at bidrage til at optimere sine  kunders forretning var Mekoprints pris konkurrencedygtig og attraktiv for Marble Automation og oven i det kunne man tilbyde kortere leveringstid.

Mekoprint forslog også et redesign af prinkortet i Marble Automations nødtelefraf, så de lysdioer der blev anvendt i det originale design, i stedet kunne integreres i selve printkortet. Dette gav en betydeligt slankere udformning af MS325 nødtelegrafen.

Kunden sagde

“Lavere produktionsomkostninger, kortere leveringstid og produktionsoptimering var de vigtigste fordele Marble Automation fik ud af at vælge Mekoprint som leverandør. Det positive samarbejde i udviklingsog designfasen viste sig at gavne begge parter. Designerne fra Marble Automation nød godt af materiale og teknologividen hos Mekoprints designteam, som til gengæld fik en værdifuld indsigt i kravene til en brugervenlig betjeningsfront.

Mr. Stefan Meun-Visser, Sales Manager
Marble Automation

 

Kontakt den kundeansvarlige

Steen Lind Petersen

Key Account Manager
Industrial graphics
Scandinavia

+45 9936 5651
+45 2559 0884

slp@mekoprint.com

 
 

Kontakt Mekoprint