Case: Rittal

MEKOPRINTS DIGITALE PRINTER ER I STAND TIL AT TRYKKE ALLE FARVER I LOGOET I ÉN PROCES, HVILKET ELIMINERER FORSKYDNING OG SKABER ET RESULTAT, DER MATCHER DET EKSKLUSIVE LOOK PÅ RACKET.

Kvalitet

Efterspørgsel

Rittal GmbH & Co. KG er en del af den tyske Friedholm Loh Group, der er verdens førende systemleverandør inden for løsninger til modulære og energieffektive datacentre, innovative sikkerheds koncepter, fysiske data samt system backup for IT infrastrukturer.

Rittal  henvendte sig til Mekoprint, da de havde behov for at få designet og produceret et visuelt tiltalende flerfarvet overlay til et eksklusivt elektrisk rack. Forsiden skulle være delvist transparent og selvklæbende for nem montering.

Løsningen

For at matche det eksklusive design, blev der valgt en blank polycarbonat, der er velegnet til både serigrafisk og digital tryk og som giver et elegant look på forsiden af monitoren.

Teksten på forsiden skulle have et metallisk look, hvorfor det blev trykt serigrafisk.

Efter at have gennemgået de to trykprocesser blev en klæber monteret på bagsiden af foliet og derefter udstanset.

Kunden sagde

"Sammen med forsiden af racket er det flerfarvede Rittal logo en udfordring at trykke i høj opløsning og i den kvalitet, vi har brug for.
Mekoprints digitale printer er dog i stand til at trykke alle farver i logoet i én proces, hvilket eliminerer forskydning og skaber et resultat, der matcher det eksklusive look på racket. Skulle logoet være trykt serigrafisk, ville det have krævet 6-8 rammer, hvilket ville fordyre processen."

Friedhelm Loh Group

 

 

Kontakt den kundeansvarlige

Nils Aagaard

Key Account Manager
Industrial graphics
World wide

+45 9936 5508
+45 2310 4008

naa@mekoprint.dk

 
 

Kontakt Mekoprint