Case: Rungstedgaard

Vi er ikke selv designere her på hotellet, men var helt trygge ved at lægge designfasen i hænderne af Mekoprint.

Designopgave

Efterspørgsel

Rungstedgaard er et hotel- og konferencecenter i Nordsjælland. De ønskede at dekorere deres mødelokaler med unikke whiteboard, der skulle indgå som vægdekoration sammen med en ny lydisolering og på den måde blende ind i mødelokalernes i forvejen smukke indretning. De store whiteboards skulle herfor dels kunne skrives på med whiteboard-penne og dels fremstå smukke og dekorative, når de ikke var i brug. Da whiteboardene skulle kunne rengøres fuldstændigt, var det også et krav, at ophængningen skulle være plan med selve overfladen af boardet.

Løsningen

Designopgaven blev i høj grad lagt i hænderne på Mekoprint efter en grundig afklaring af kravene til både design og funktionalitet af det færdige produkt. Slutproduktet blev 40 whiteboards med 20 unikke motiver, udarbejdet af 5 mm akrylplader med digitaltryk på bagsiden. De enkelte whiteboards er 800 x 800 mm og forsynet med nedfræsede skruehuller, så skruerne er nedsænket og overfladen af whiteboardet plan. Da digitalprintet af de smukke motiver er påført bagsiden, får billederne dels en helt fantastisk dybde og overfladen af whiteboardet kan tørres af igen og igen uden at ridse motivet. Pladerne er printet på Mekoprints fladbed digitalprinter, hvor flere plader kan trykkes i én arbejdsgang.

Kunden sagde

"Det er helt fantastisk at få en skør idé til et whiteboard, der i virkeligheden har flere funktioner – og så meget kort tid efter stå med de færdige plader – klar til at hænge op. Vi er ikke selv designere her på hotellet, men var helt trygge ved at lægge designfasen i hænderne af Mekoprint. De fik meget fri hænder og fandt 20 smukke motiver i dæmpede farver, som matcher det udtryk, vi gerne ville have i mødelokalet. Gæsterne, som bruger mødelokalerne, udtrykker også, at de er blevet overraskede over, at de smukke dekorationer på væggene også fungerer som whiteboards".

Stine Gregersen Kold, hoteldirektør, Rungstedgaard

Kontakt den kundeansvarlige

Nils Aagaard

Area Sales Manager
Industrial graphics
World wide

+45 9936 5508
+45 2310 4008 

naa@mekoprint.com

Thomas Lænner

Design & Process Engineer
Industrial graphics

+45 9936 5564
+45 2090 0364

thi@mekoprint.com

 

Kontakt Mekoprint