Case: Tagonce

Vi har haft en god dialog med Mekoprint om den bedste tekniske løsning, der sikrer den høje kvalitet, som vi ønsker at stå for på markedet.

Intelligent bagagemærke

Efterspørgsel

Tagonce er et dansk designet og produceret intelligent bagagemærke med tilhørende app, hvor informationerne om bagagens ejer og den pågældende rejse kan gemmes. Ved hjælp af QR-koden læses de data, som er læst ind på det pågældende bagagemærke.

Det primære krav til løsningen fra Tagonces side var et smukt finish kombineret med høj holdbarhed, så QR-koden kan aflæses selv efter mange års brug. Det sekundære, ufravigelig krav var, at bagagemærket skulle kunne versioneres til forskellige kunder, uden at prisen per bagagemærke steg.

Løsningen

Fra Mekoprints side var det væsentligste bidrag den rådgivning, som lå forud for det endelige valg af produktionsmetode. Bagagemærket er af akryl med digitalprint på begge sider. De enkelte QR-koder er unikke og printet på Mekoprints moderne digitalmaskine, der kan håndtere fortløbende skift i QR-koderne. For at beskytte QR-koden mod slid er der fræset et rundt hul i akrylpladen, og QR-koden er trykt på bagsiden af et tilsvarende rundt stykke akryl, som så er sænket ned i hullet – og dermed beskyttet fuldstændigt. Det giver en holdbar og smuk løsning. Akrylpladerne er printet på Mekoprints ’flatbed’-digitalprinter, hvor flere plader kan trykkes i én arbejdsgang.

Kunden sagde

"Vi har haft en god dialog med Mekoprint om den bedste tekniske løsning, der sikrer den høje kvalitet, som vi ønsker at stå for på markedet. Tagonce er tænkt som et produkt, der kan versioneres til forskellige kunder. Digitalprint er derfor den rette løsning for os, da vi på den måde kan tilbyde selv små kunder en unik version af bagagemærket med deres logo på. Samtidigt kan vi skalere produktionen op, hvis større virksomheder eller flyselskaber ønsker at købe vores bagagemærke. Vores succes er desuden helt afhængig af, at QR-koden kan aflæses – i et lille format – og at printet holder i mange år. Dét har vi opnået i samarbejde med Mekoprint".

Brian Høj Andersen, CEO, Tagonce

Kontakt den kundeansvarlige

Nils Aagaard

Key Account Manager
Industrial graphics
World wide

+45 9936 5508
+45 2310 4008
naa@mekoprint.com

 
 

Kontakt Mekoprint