Division Director Mechanics

Division Director til Mekoprint Mechanics

Vil du stå i spidsen for den videre udvikling af en førende metalvirksomhed? 

Konstante udfordringer med at finde gode kundeløsninger sammen med et fantastisk team, som gør alt for at lykkes sammen med dig og kollegaerne - er det bedste ved mit job”
Benny Albrektsen, Division Director, Mekoprint Chemigraphics. 
 

Hvis du ser det samme i ovenstående som vi gør, vil du allerede nu have et billede af en virksomhed, hvor samarbejdet om at skabe resultater for vores kunder er helt unikt.

 

I Mekoprint Mechanics vil du møde alt fra unge iværksættere til direktører og førende specialister i store internationale virksomheder hos de mere end 200 kunder i divisionen. Vi har en styrke som udviklings- og produktionspartner for virksomheder, der stiller særlige krav til kvalitet, leveringsevne og totalværdi inden for metalløsninger til den europæiske elektronik- & maskinindustri. Herudover råder vi over en af Nordeuropas mest moderne maskinparker fordelt på tre afdelinger i Danmark og Polen med 25.000 m2 produktion, der er underopdelt i flere selvstændige produktområder.

 

Vi har en tilgang til ledelse som ”spillende træner”, der leder via et aktivt involverende samarbejde og ikke bag et skrivebord. Kan du se dig selv i en resultatorienteret familiekultur, hvor succes er baseret på evnen og hastigheden til at omsætte kundernes behov til de mest værdiskabende kundespecifikke løsninger i et stærkt teamsamarbejde – så læs gerne videre.

 

 

Om jobbet:

Du får ansvaret for ledelse og udvikling af Mechanics divisionen - fra ambition til strategiske fokusområder og divisionens organisering.

 

Med blik for vores motto om at ”Vi skaber sammen”, er du med i front i en målrettet udvikling af forretningen med aktiv deltagelse i kundedialoger, forhandlinger og løbende forbedringer af kundesamarbejdet. Dette gælder også internt, hvor du med en ”lean tilgang” skal motivere organisationen til en balanceret indfrielse af vores overordnede ambition:

 

  1. Øge andelen af kunde ambassadører til over 50 % (”Net Promotor Score”)
  2. Sikre førende vækst (omsætning og afkast på investeret kapital)
  3. Udvikle organisationen til top 10 i ”Great Place to Work”


Om dig:

For at sikre høj grad af trivsel og samarbejde om succes er det vigtigt, at du uddelegerer ansvar i størst muligt omfang samtidigt med at du giver støtte i nødvendigt omfang.

 

Du har desuden:

  • Generel ledelseserfaring – gerne fra en metal underleverandørvirksomhed eller lignende
  • En teknisk uddannelse suppleret med kommerciel efteruddannelse
  • God erfaring med værdibaseret teknisk salg
  • Gerne erfaring fra en ejerledet virksomhed

Som person er du frem for alt resultat- og samarbejdsorienteret, og du kan naturligt spejle dig i vores fire kerneværdier: Nysgerrig, ambitiøs, handlekraftig og ansvarlig.

 

Vi tilbyder:
Du vil få ansvaret for en engageret organisation med mange års erfaring og støtte fra den tværgående ”Business Support” organisation til bl.a. HR, IT, Økonomi og Finans. Du vil herudover deltage i den øverste ledergruppe i Mekoprint og dermed blive involveret i udviklingen af den samlede virksomhed med bl.a. øget internationalisering og fælles effektive standarder på tværs af vores divisioner.

Vi er for 3. år i træk blevet kåret blandt Danmarks Bedste Arbejdspladser af analysevirksomheden ”Great Place to Work” – ikke mindst pga. høj ansvarsmæssig delegering, fleksibilitet og attraktive personalegoder.

 

Vil du vide mere om os?

Du er velkommen til at kontakte CEO Anders Kold på mobil 20 88 88 20 eller HR Development Director Marianne Reenberg på mobil 31 55 43 98.  Du kan uploade dit CV via vores hjemmeside. Vi holder løbende samtaler og ansætter når vi har mødt den rigtige kandidat.

 

MEKOPRINT A/S

Mekoprint A/S er en familieejet virksomhed, der siden begyndelsen i 1954 har udviklet sig fra at være en lille grafisk metalskiltefabrik til i dag at være en højteknologisk, dynamisk og fleksibel virksomhed med et meget bredt produktprogram og med et stort potentiale for yderligere vækst. I alle årene har et innovativt samarbejde med kunderne været i fokus, og sådan vil det fortsat være.

I Mekoprint Mechanics er vi førende inden for udvikling og produktion af kabinetter og frontpaneler til systemløsninger, fræste totalløsninger, coil stansede høj-volumen emner og overfladebehandling.


Se mere på www.mekoprint.dk

 

ANSØG

Kontakt Mekoprint