ERP specialist

ERP specialist til en af Danmarks Bedste Arbejdspladser

Mekoprint er en højt specialiseret teknologivirksomhed, der udvikler og leverer kundespecifikke komponentløsninger i et tæt partnerbaseret samarbejde med større internationale virksomheder.
Vi er drevet af at skabe nye løsninger, der gør en forskel.

 IT har historisk spillet en afgørende rolle for vores vedvarende vækst og er livsnerven i vores forretning.  Du vil derfor blive en del af et team, der alle bidrager til både top- og bundlinje. Det er derfor vigtigt, at du er forretningsorienteret og har en naturlig interesse i at supportere dine kolleger i den fortsatte udvikling.

Om jobbet:

Vi ønsker at udnytte vores standardsystemer endnu mere og med reference til vores CIO vil et af dine primære fokusområder blive at accelerere digitaliseringen og effektiviseringen af vores processer ved at gennemføre løbende forbedringer på vores overordnede It systemer, bl.a. og i særdeleshed vores ERP system, IFS.

Din arbejdsdag vil være præget af tempo, omskiftelighed og forskelligartede roller, hvor du sammen med IT-teamet, får mulighed for at påvirke Mekoprints fremtidige IT platform.

Dine opgaver, afhængig af dine kompetencer og præferencer, vil primært være:

 • Optimering af forretningsgange relateret til ERP systemet
 • Proaktivt identificere og gennemføre procesforbedringer på tværs af organisationen
 • Support af systemets brugere
 • Sikre, at forretningen får fuld gavn af det komplekse system til logistik, transaktioner, produktoprettelser og salg mv.
 • Sikre analyse, design, test og implementering af nye funktioner i ERP systemer

Om dig:

Måske sidder du i dag i et job som ERP Konsulent i et konsulentfirma, uden mulighed for at følge op på de løsninger, som du er med til at udtænke og med et salgsansvar der fylder mere end de faglige opgaver, du brænder for.

Du har en relevant IT uddannelse, men det vigtigste er dog, at du har erfaring med at arbejde med ERP systemer. Du er passioneret i forhold til at optimere på digitaliserings- og effektiviseringsmuligheder generelt i vores system og du har lyst til at bringe det helt ud til den enkelte bruger.  Samtidig skal du være nysgerrig efter at lære nye metoder og klar på at blive efterprøvet på dine ideer.

Desuden vil følgende baggrund være en fordel:

 • Erfaring fra en lignende stilling i en produktionsvirksomhed med vedligeholdelse, optimering og support af ERP systemer
 • Erfaring med Power BI
 • God økonomisk forståelse, der støtter dine kompetencer inden for ERP systemer

Som person kan du genkende følgende karakteristika:

 • Passioneret og ambitiøs i forhold til at gøre en forskel
 • Teamplayer
 • Tålmodig og pædagogisk med en forståelse for, at dine ”kunder” ikke har det samme vidensniveau inden for IT som du selv har

Vi tilbyder:

Først og fremmest kan vi tilbyde dig et udfordrende job i en virksomhed med højt til loftet og store muligheder for selv at præge retningen. Vi har en stærk virksomhedskultur med gode værdier og en ambition om vedvarende at gøre det endnu bedre. Du får ansvar, indflydelse og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer og gøre en forskel og du bliver en del af et team på 6, hvor humøret er højt og stemningen er god. Det er bl.a. én af grundende til, at vi sidste år blev placeret på en 14. plads på Great Place to Works barometer.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV inden den 30. september 2019 – vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi møder den rette kandidat.

Du kan for yderligere uddybning af stillingen kontakte CIO Lars Bo Nielsen på telefon 9936 5790. Enhver henvendelse behandles naturligvis fortroligt.

 

ANSØG


MEKOPRINT A/S

Mekoprint A/S er en familieejet virksomhed, der siden begyndelsen i 1954 har udviklet sig fra en grafisk virksomhed og metalskiltefabrik til i dag at være en højteknologisk, dynamisk og fleksibel virksomhed med et meget bredt produktprogram og med et stort potentiale for yderligere vækst. I alle årene har et innovativt samarbejde med kunderne været i fokus, og sådan vil det fortsat være. Ambitionerne er høje, og der er en tro på, at medarbejderne gennem nysgerrighed og målrettethed skal være med til at præge udviklingen og skabe fremtiden.

Se mere på www.mekoprint.dk

Kontakt Mekoprint