Indkøbsassistent

Indkøbsassistent til Mekoprint A/S

Er du vild med daglige driftsopgaver og synes du rutineopgaver er lige så sjove som at løbe efter den nyeste idé? Så er det måske dig, der skal supportere vores indkøbschef med forskellige daglige opgaver krydret med diverse projektrelaterede opgaver inden for både indkøb og logistik.

Mekoprint Graphic Electronics udvikler og producerer kundespecifikke løsninger i tæt samarbejde med danske og internationale virksomheder.

Indkøbsafdelingen bidrager til disse løsninger ved at sikre gode leverandøraftaler indenfor klæbere og plastmaterialer, folier og støbte emner. Indkøbsopgaven sker i et struktureret leverandørsamarbejde med kontinuerlige planer og gennemførelse af forbedringer.

Om jobbet:

Efter en grundig introduktion til virksomheden, vil du indgå i et tæt samarbejde med indkøbschefen samt logistik afdelingen. Dit fokus område vil være den daglige drift af indkøbsfunktionen samt servicering af de andre funktioner i huset. Det være sig salg, logistik, lager med flere.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • Stå for den daglige indkøbsdisponering (oprettelse, bekræftelse, opfølgning og ændringer af indkøbsordrer)
  • Indhente priser og oprette indkøbsvarer
  • Styring af konsignations lager på udvalgte leverandører
  • Styring af Reach & Rohs i forbindelse med leverandører
  • Strukturere og levere løsninger så vi kan udføre den ambitiøse strategi og målsætning som  Indkøbsafdelingen har forpligtet sig på

Derudover får du en række ad-hoc opgaver som vi garanterer både udfordrer og findes i hobetal.

Mekoprint skaber unikke løsninger tilpasset kundens krav – og vi søger derfor en profil, som trives med et job med en bred berøringsflade og mange samarbejdspartnere både internt og eksternt.

Du har succes når du selvstændigt tager ansvaret for den daglige indkøbsdisponering og sammen med logistik sikrer korte leveringstider til kunden.

Kvalifikationer:

Du skal søge denne stilling hvis du har en:

  • Analytisk og praktisk orienteret tilgang til opgaver og problemstillinger.
  • Erfaring med indkøb og disponering fra en lignende stilling – gerne fra en teknisk produktionsvirksomhed
  • Materialekendskab fra lignende brancher (specielt plastmaterialer)
  • Gode købmandsegenskaber

Du er en rutineret bruger af kendte IT-værktøjer og taler/skriver engelsk, evt. suppleret med tysk.

Som person er du struktureret og motiveres af at nå i mål med dine opgaver. Du har en tal analytisk side og sætter en ære i din faglighed. Du kan li´ at tage fat på en bred vifte af opgaver og følger dem til dørs. Du møder alle med et smil og en positiv attitude og du er god til at kommunikere med forskellige mennesker på mange forskellige niveauer.

Virksomheden tilbyder:

En attraktiv stilling i en dynamisk produktionsvirksomhed, som er i konstant udvikling.

Vi tilbyder et læringsrigt miljø med fleksible arbejdstider og attraktive personalegoder samt målrettet kompetenceudvikling.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV inden den 5. juni 2019 via link på vores hjemmeside – ansøgninger behandles løbende.

Du kan for yderligere uddybning af stillingen kontakte indkøbschef Anja Trier på telefon +45 9936 5531. Enhver henvendelse behandles naturligvis fortroligt.

ANSØG

 

MEKOPRINT A/S

Mekoprint A/S er en familieejet virksomhed, der siden begyndelsen i 1954 har udviklet sig fra en grafisk virksomhed og metalskiltefabrik til i dag at være en højteknologisk, dynamisk og fleksibel virksomhed med et meget bredt produktprogram og med et stort potentiale for yderligere vækst. I divisionen Mekoprint Graphic Electronics er vi førende inden for udvikling og produktion af kundetilpassede betjeningsløsninger, elektrisk ledende tryk på fleksible folier samt industrielle grafiske løsninger.

I alle årene har et innovativt samarbejde med kunderne været i fokus, og sådan vil det fortsat være. Ambitionerne er høje, og der er en tro på, at medarbejderne gennem nysgerrighed og målrettethed skal være med til at præge udviklingen og skabe fremtiden.

Mekoprint er en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel og udvikling har høj prioritet. Mekoprint er også i år kåret til at være blandt Danmarks Bedste Arbejdspladser af analysevirksomheden Great Place to Work. I år fik vi en flot 14. plads blandt mellemstore virksomheder i Danmark.

Se mere på www.mekoprint.dk

Kontakt Mekoprint