Industritekniker - værktøjsmager

Industritekniker/værktøjsmager til Mekoprint A/S

Vil du være med på holdet, der skaber fremtidens produktionsmiljø?

Leder du efter et produktionsmiljø, hvor innovation, kvalitet og samarbejde er en stor del af hverdagen?

Mekoprint Chemigraphics udvikler og producerer kundespecifikke finmekaniske komponenter. Vi ønsker at styrke vores spåntagende afdeling med en værktøjsmager, industriteknikker eller lignende kvalificeret medarbejder. Maskinparken består bl.a. af flere 5aksede fræsemaskiner fra GF Mikron med robot automation. 


Om jobbet:

Du vil indgå i et team, der driver en produktion på et automatiseret set-up. Dine opgaver bliver primært drift af 5aksede fræser i robotceller og efterbehandling af emner samt løbende proceskontrol på optiskscanner, optisk CMM og mekanisk måling.

Du kommer ikke til at ”stå alene”, men indgår i et stærkt team, der vil sikre dig en god introduktion til opgaverne. I sikrer sammen, at der sker en grundig overdragelse til serieproduktion, hvor der lægges vægt på processikkerhed og høj automatiseringsgrad.

Om dig:

Du skal søge denne stilling hvis du:

  • Er uddannet industritekniker, værktøjsmager eller lign.  Er du nyuddannet lærer vi dig op!
  • Har erfaring med CNC drejning og eller fræsning og eller Mill/Turn – du behøver ikke være ekspert, men du skal have viljen til at blive det

Det er dog vigtigst, at du har en faglig stolthed i alt hvad du laver og sætter en ære i, at følge dine opgaver til dørs med høj kvalitet og styr på detaljerne.

Du må også meget gerne kunne spejle dig i vores fire kerneværdier som er nysgerrig, ambitiøs, handlekraftig og ansvarlig.


Vi tilbyder:

Den bedste oplæring der passer lige præcis dig, så du med tiden får opbygget de helt rette kompetencer.

Stor mulighed for at præge din faglige og personlige udvikling i en organisation md højt til loftet.

En hverdag i inspirerende omgivelser med separat klimastyret produktion, programmering og målerum, som i øvrigt er en del af et lyst og åbent kontormiljø i et præmieret arkitekttegnet firmadomicil.

Du får i øvrigt høj grad af fleksibilitet, attraktive personalegoder og dedikerede kolleger.

 

Ansøgning

Upload din ansøgning og dit CV via vores hjemmeside senest den 15. november 2019.  Vi holder løbende samtaler og ansætter så snart vi møder den helt rigtige kandidat.

Du kan få jobbet uddybet yderligere ved at kontakte Design and Development Manager Bjørn Mølbach Krogh på telefon +45 8110 6334. Enhver henvendelse behandles selvfølgelig fortroligt.

ANSØG


MEKOPRINT A/S

Mekoprint A/S er en familieejet virksomhed, der siden begyndelsen i 1954 har udviklet sig fra en grafisk virksomhed og metalskiltefabrik til i dag at være en højteknologisk, dynamisk og fleksibel virksomhed med et meget bredt produktprogram og med et stort potentiale for yderligere vækst. I divisionen Mekoprint Chemigraphics er vi førende inden for udvikling, processer og fremstilling af mikro komponenter, herunder særligt metalemner. Som supplement til dette har vi startet en spåntagende afdeling, der pt. består af 3 stk. Micron HSM 200 integreret med robot automatisering og ny teknologi i form af en avanceret mill/turn maskine og høj pressions laserskæring.

I alle årene har et innovativt samarbejde med kunderne været i fokus, og sådan vil det fortsat være.

Mekoprint er en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel og udvikling har høj prioritet. Mekoprint er for tredje år i træk, kåret til at være blandt Danmarks Bedste Arbejdspladser af analysevirksomheden Great Place to Work. I 2018 fik vi en flot 14. plads blandt mellemstore virksomheder i Danmark.

Kontakt Mekoprint