IT i hverdagen

Målrettede investereringer i en udbygning af Mekoprints it-platform har i dag skabt et digitalt workflow, der på flere områder skaber store fordele for samarbejdet med vores kunder. I dag er produktionen 100 % papirløs. Al information er digitaliseret og kan i realtid trådløst trækkes ud på produktionsgulvene til de 180 medarbejderbetjente iPads.

Det digitale workflow er et omdrejningspunkt for Mekoprint, der ligeledes tilbyder et it-system, der altid er åbent, så du kan kommunikere med os døgnet rundt. Ved login på Mekoprints Extranet, kan du som kunde altid få adgang til relevant information for samarbejdet. Ydermere tilbyder vi EDI, der kan benyttes i kommunikationen mellem dig som kunde og Mekoprint.

Kommuniker med Mekoprint døgnet rundt

Extranet

Mekoprint stiller for vores kunder og leverandører et extranet til rådighed, som kan tilgås alle steder fra i en almindelig web-browser. Du har her mulighed for at hente informationer vedrørende din samhandelen med Mekoprint.

Der kan eksempelvis hentes kopier af fakturaer, indkøbsordre kan listes, teknisk dokumentation kan udveksles, etc. Har du brug for specifik information, kan vi levere det til dig.

Link til Mekoprint Extranet

EDI - Electronic Data Interchange

Mekoprint tilbyder sine kunder og leverandører elektronisk kommunikation mellem Mekoprints IT-systemer og kunders og leverandørers IT-systemer. 

Denne kommunikation muliggør en nemmere arbejdsgang mellem din virksomhed og Mekoprint for ordrer, leverancer, prognoser og fakturering. Mekoprint benytter EDI til kommunikation med kunder og leverandører. 

Læs mere om stadard og dokumenttyper


Standard

Vi benytter EDIFACT standarden, og håndterer blandt andet følgende dokumenttyper: 

  • ORDERS
  • ORDCHG
  • DELFOR
  • DESADV
  • INVOIC
  • ORDRSP

Vores foretrukne metode til at modtage og sende EDI er over SFTP, men vi kan også sende og modtage på den metode kunde eller leverandør foretrækker (FTP, OFTP2, email, etc).

 

Kontakt

Benytter din virksomhed allerede EDI, eller har I ønsker om at benytte EDI, så kontakt vore EDI afdeling: edi@mekoprint.dk

Papirløs produktion

100 iPads har erstattet pc og papir i Mekoprints produktion, som herefter er blevet langt mere effektiv og fleksibel. Samtlige produktionsdata er i stedet lagt online og gjort tilgængelige på hver enkelt medarbejders tablet via apps, som Mekoprints it-afdeling selv har udviklet.

Initiativet med indførelse af den papirløse produktion understøtter i høj grad vores gode samarbejde med kunderne, da effektiviteten ved at have alle data samlet på en mobil enhed i stedet for på et stykke papir på skrivebordet eller i et Excel-ark på en pc i den anden ende af lageret er synlig for alle

 

Fordele for kunderne

  • Alle dokumenter er digitaliseret
  • Administrativt workflow er forbedret
  • Fejl grundet forældede dokumenter er ellimineret
  • Alle dokumenter er aktuelle og opdateres i realtid

 

Læs Ingeniørens artikel om Mekoprints papirløse produktion 

Kontakt Mekoprint