Kvalitetsbevidst værktøjsmager

Kvalitetsbevidst værktøjsmager, maskinarbejder, mekaniker el. lign med lyst til at arbejde med optimering og forbedringer

Har du håndværksmæssig flair og vil du gerne arbejde endnu mere med processer, produktionsudvikling og tværgående samarbejde?

Mekoprint Chemigraphics udvikler og producerer kundespecifikke mikrokomponenter. Vi har et ønske om vedvarende at forbedre vores interne processer, produktionsudvikling og vores samarbejde på tværs af fagområder og søger derfor en kollega med håndværksmæssig flair og kendskab til optimering og forbedringer.


Om jobbet:
Med reference til produktionschef, vil du arbejde på konkrete kundespecifikke opgaver. Disse vil typisk være relateret til nye kunde forespørgsler, hvor der stilles særlige krav til tolerancer eller produktionsprocesser og ide første produktioner kræves der tæt opfølgning og sparring med den øvrige organisation, for at sikre et tilstrækkeligt robust produktionsgrundlag for fremadrettet produktion af opgaven. 
Tilsvarende vil du sammen med dine kolleger optimere vores eksisterende produktion og selv bidrage med at gennemføre de praktiske forbedringer. 
Du kan udvikle dig i jobbet til at arbejde med et eller flere af værktøjerne inden for LEAN-værktøjskassen, hvor dette giver mening for optimeringsopgaven.


Om dig:
Du arbejder i dag som værktøjsmager, maskinarbejder eller mekaniker eller har den nødvendige håndværksmæssige flair og interesse, men ønsker at kombinere det håndværksmæssige med lidt bredere jobindhold, hvor du kan udvikle dig på såvel procesforståelse, produktionsudvikling og samarbejde på tværs i organisationen. 
Som person er du nysgerrig på at forbedre og optimere eksisterende metoder og gør det i en god dialog med dine kolleger og ledelsen. Hvis du i øvrigt kan genkende dig selv i vores øvrige værdier, som er ambitiøs, handlekraftig og ansvarlig, vil du helt sikkert passe godt ind hos os. 


Vi tilbyder:
Som en del af din lønpakke får du en god pensionsordning og sundhedsforsikring. Den division, som du bliver en del af er drevet af pioneer ånd med dedikerede og engagerede kolleger og masser af muligheder for at påvirke udviklingen af en division i stor vækst.


Ansøgning
Upload din ansøgning og dit CV via vores hjemmeside senest den 18. januar. Vi holder løbende samtaler og ansætter så snart vi møder den helt rigtige kandidat. 
Du kan få jobbet uddybet yderligere ved at kontakte Produktionschef Lars Brændstrup på telefon 99 36 58 24 eller på mail lab@mekoprint.com. Enhver henvendelse behandles selvfølgelig fortroligt.

SØG DETTE JOB

Kontakt Mekoprint