Job hos Mekoprint

DET KRÆVER MERE END ET GODT HOVED AT ARBEJDE HOS MEKOPRINT - HVORFOR?

Fordi vi ikke bare sælger metalemner og serigrafiske produkter. Vi opbygger partnerskaber med kunderne, og det er helt essentielt, at vi har kundens særlige krav i fokus - i alt hvad vi gør. Vi skal have evnerne til at sætte os ind i kundernes unikke behov og problemstilling for at kunne levere 100% kundetilpassede løsninger.

Dygtige og motiverede medarbejdere er Mekoprints vigtigste aktiv.

Dagligdagen

  • KULTUR
  • TILFREDSHED
  • GODER

Vi trives på en uformel og spændende arbejdsplads.

Vi trives, fordi vi samarbejder, og fordi vi hver især yder vores bidrag til arbejdsklimaet ved at involvere os aktivt og vise engagement, respekt og hjælpsomhed.

Vi udfordrer os selv og hinanden konstruktivt og fremadrettet.

Vi stiller også krav – både til os selv og til hinanden for kun derved kan vi vækste og overtrumfe vores kunders forventninger.

Mekoprint glade medarbejdere

Hos Mekoprint er det vigtigt, at vi har glade og tilfredse medarbejdere. Derfor tager vi årligt temperaturen på medarbejdertilfredsheden i samarbejde med Great Place To Work, og vi er stolte af at have en medarbejdertilfredshed på over 85%.

Men endnu vigtigere er det, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder.

Mekoprint har formuleret sin mission: ”Vi er en innovativ og global leverandør, der udvikler 100% kundespecifikke løsninger” og sin vision ”Vi vil være den foretrukne samarbejds- og udviklingspartner til udvalgte kunder”.

Det kræver engagerede – og tilfredse medarbejdere at komme derhen, hvor vi gerne vil være. Der findes flere leverandører, men kun ét Mekoprint, og det er i høj grad medarbejderne, der skaber det.

 

Medarbejdere hos Mekoprint er dækket af en sundhedsforsikring. Derudover er der mulighed for massage i arbejdstiden til en fordelagtig pris.

I dagligdagen er der frokost- og frugtordning, hvor fokus er på en sund og varieret kost med en altid frisksnittet salatbar. Hver formiddag serveres der frisklavet omelet, så der bliver sørget godt for medarbejderne.

LÆS MERE


To gange årligt arrangeres der firmafester – sommerfest og julefrokost – og det nyder både medarbejdere i produktionen og i administrationen.

På tværs af virksomhedens divisioner er der etableret en personaleforening, der arrangerer forskellige medarbejderaktiviteter som f.eks. en gourmetklub og adgang til fordelagtige produkter og oplevelser såsom rabat på fodboldkampe, DGI huset i Aalborg, udvalgte hoteller i Norden og meget mere.

Ledige stillinger

27.02.20

Praktikforløb - International Handel og Markedsføring

Vil du være med til at udvide kundegrundlaget hos Mekoprint i tæt samarbejde mellem marketing og salg?

Læs mere

Uopfordret ansøgning

Hos Mekoprint får du mulighed for at udnytte og udvikle dine kompetencer og stadig leve op til de mål, vi sætter sammen med dig. Du bliver en del af et team, der skaber forandring og værdi for kunderne.

Vi er altid på udkig efter nye og kompetente medarbejdere, så send os gerne en ansøgning allerede i dag.

Ansøg her

Kontakt Mekoprint