Kompetencer

Mekoprint er en 100% ordreproducerende højteknologisk virksomhed med fokus på innovative, partnerbaserede relationer med kunder og leverandører. Vores fokus på innovative relationer er det udgangspunkt, der gennemsyrer virksomheden - vi tænker partnerbaseret og det i dag blevet til Mekoprints varemærke.

Vi er stolte af vores evne til konstant at udvikle de interne kompetencer - Det er en proces, der aldrig stopper. Vores flerårige arbejde med procesoptimering til fordel for kunder, leverandører og Mekoprint, kan tydeligt mærkes i vores og kundernes hverdag.

Design og produktudvikling

Mekoprint er med hele vejen

Mekoprint er ofte involveret i ​​kundens produktudvikling fra projektets begyndelse. Ikke af forfængelighed, men for at finde den bedst mulige løsning baseret på specialiseret viden om produkter og produktionsteknologi. Gennem åben dialog tilbyder vores globalt orienterede designcenter ekspertrådgivning. 

I alle henseender er vi brugerorienterede og kender vigtigheden af ​​at skabe enkle, men optimale løsninger tilpasset kundens unikke behov.

Læs mere om produktudvikling og partnerdrevet innovation

Supply Chain Management

Optimering af værdikæden

Mekoprints globale logistiksystem matcher kundens behov og kontrolleres fra et lokalt SCM-supportcenter, der optimerer kundens værdikæde.

Med firmaets fleksible produktion i Danmark, Østeuropa og Asien tilbydes global levering og reduktion af 'time-to-market'.

Komponenter produceret i Asien kan afsendes til direkte levering på kundens fabrik samme sted. De asiatiske leverancer kontrolleres af Mekoprints lokale kontor i Hong Kong.

Læs mere om SCM og den globale orientering

IT i hverdagen

Digitalisering og realtid

Med indførelsen af iPads er produktionen blevet 100% papirløs og der er skabt adgang til alle relevante arbejdspapirer – de findes real time og er lige ved hånden.

Med en digitalisering af alle processer er det administrative workflow optimeret væsentligt, hvilket understøtter samarbejdet med vores kunder.

Læs mere om Mekoprints anvendelse af IT i hverdagen

LEAN

Daglige processer og konkrete tiltag 

Hos Mekoprint er der indført lean ud fra devisen om, at tiltagene skal være konkrete og i øjenhøjde med medarbejderne, så alle er med i processen. Der arbejdes med tanken om at håndtere processer smartere - og ikke om blot at lave stramninger. 

De daglige processer er tilpasset og produktiviteten er forbedret i alle faser. Hele værdikæden har været, og er fortsat, i fokus og gennemløbstider måles i både produktion og administration. Med flere ugentlige tavlestyrings-møder overvåges alle arbejdsprocesser og fremdrift sikres. 

Læs mere


Der er skabt en særlig lean-kultur, hvor alle i virksomheden bidrager til den positive udvikling. Medarbejdernes forbedringsforslag modtages positivt af ledelsen, der for længst har erkendt, at de bedste forslag ofte kommer fra de mennesker, der beskæftiger sig med processerne i dagligdagen

Kontakt Mekoprint