Kvalitet

Kvalitet & Miljø

Kunderne skal opleve Mekoprint A/S som en troværdig, kvalitets- og miljøbevidst samarbejdspartner. Det er vores politik, at udvikle og tilbyde produkter, løsninger og leverancer med en kvalitets- og miljøprofil, der opleves som den bedste i branchen.

Certificeringer

Som kunde hos Mekoprint kan man forlade sig på, at kvaliteten er styret i alle processer. Vores produktion styres med et certificeret ledelsessystem, hvor kvaliteten er i fokus. Ligeledes er vores arbejdes-og miljøforhold certificeret efter gældende overensstemmelser, som du kan læse mere om her på siden.

Dokumentation

Vi leverer desuden PPAP dokumentation, materialecertifikater, COC og UL-dokumentation efter behov. Mekoprint A/S leverer høj kvalitet til de mest krævende industrier som f.eks. medicinalindustrien, bilindustrien og telekommunikationsindustrien

KVALITETS-OG MILJØLEDELSESSYSTEM

Mekoprint blev i 1996 første gang certificeret efter kravene i DS/ISO 9001 og har et velfungerende kvalitetstyringssystem. Endvidere har Mekoprint opbygget og implementeret et miljøstyringssystem, og blev i 1999 første gang certificeret efter DS/ISO 14001.  Derudover blev Mekoprint også i 1999 første gang certificeret efter OHSAS 18001, og i dag er miljø- og arbejdsmiljøsystemet en integreret del af det oprindelige kvalitetsstyringssystem.

For yderligere information, læs nedenstående certifikater.

 

Mekoprint A/S

ISO 9001:2015            ISO 14001:2015           

DS ISO 45001:2018       

Mekoprint Mechanics - EN1090-12009+A12011    

Conflict Minerals Declaration

 

Mekoprint Cables SP.Z.O.O

ISO 9001:2015/ ISO 14001:2015

OHASA 18001:2007

 

 

Mekoprint CSR

Mekoprint’s ‘Code of Conduct’ er et sæt etiske spilleregler for samarbejdet mellem Mekoprint, Mekoprint’s medarbejdere og Mekoprint’s leverandører for at sikre, at produkter og ydelser fremstilles på en måde, så de lever op til Mekoprint’s  målsætning om at handle ansvarligt og hæderligt over for alle grupper af interessenter. Derfor har Mekoprint tilsluttet sig principperne i FN’s Globale Compact. 

CSR 2019 CSR 2018  CSR 2017  Code of Conduct Mekoprint Code of Conduct Suppliers

Kvalitets- og miljøhåndbog

Hos Mekoprint A/S har vi valgt at udarbejde en Kvalitets-og miljøhåndbog til at sikre vores kvalitet og løbende forbedre vores virksomhed. Grundlæggende tror vi på, at man kun kan blive ved med at producere kvalitetsprodukter, hvis kvalitetsbegrebet er en integreret del af virksomhedskulturen.

Derfor skal Mekoprints fornemmelse for kvalitet afspejle sig i hver en detalje, hver en krog og hos hver en medarbejder.

Kvalitets- og miljøhåndbog

Kontakt Mekoprint