Kvalitetsingeniør

Kvalitetsingeniør til Mekoprint A/S

Har du erfaring med kvalitetsarbejde og trives du med nye og spændende udfordringer?

 

Mekoprint Graphic Electronics udvikler og producerer kundespecifikke løsninger i tæt samarbejde med danske og internationale virksomheder. 

Forretningsområdet Flexible Foils udvikles fra et klassisk serigrafisk trykkeri til komponentleverandør, hvor det høje stykantal kræver en særlig indsats for at sikre en lav fejlrate samt en høj grad af robusthed i produktionsprocesserne.


Om jobbet:

Med reference til udviklings- og kvalitetschefen, vil du indgå i et dedikeret team der arbejder tæt sammen med udvikling og produktion.

Du har en god teknisk forståelse og indsigt, som benyttes i dit daglige arbejde med at sikre kvaliteten i eksisterende produktionsprocesser, under introduktion og frigivelse af nye produkter, samt ved behandling af kvalitetssager.

Du deltager ved specifikation, udvikling, indkøring og frigivelse af ny kvalitetssikrende teknologi som er nødvendig for at overholde kundernes kvalitetskrav.

Dine opgaver vil være:

  • Identificere og igangsætte kvalitetssikrende handlinger, så der opnås størst mulig robusthed i produktionsprocesserne.
  • Medvirke ved definition og udvikling af nye teknologier til kvalitetssikring (test og inspektion).
  • Reklamationsbehandling, herunder medvirke ved fejlsøgning og opstilling af korrigerende handlinger.

Mekoprint skaber unikke løsninger tilpasset kundens krav - og vi søger derfor en profil, som trives med hele processen - fra kunde audit, til endelig test og frigivelse til serieproduktion.

Du har succes når du har sikret robustheden i vores høj volumen produktionsprocesser, og dermed lave fejlrater.
 

Kvalifikationer:

Du skal søge denne stilling hvis du har en: 

  • Analytisk og praktisk orienteret tilgang til opgaver og problemstillinger.
  • Erfaring med kvalitetsarbejde, særligt udarbejdelse af risikovurderinger samt struktureret fejlsøgning.
  • Udpræget flair for teknik og evner at omsætte teori til praktiske løsninger.
  • Uddannelse som ingeniør eller maskinmester inden for produktion, mekanik eller elektronik.


Du er en rutineret bruger af kendte IT-værktøjer og taler/skriver engelsk, evt. suppleret med tysk.

Som person er du imødekommende og udadvendt. Du møder alle med et smil og en positiv attitude. Du evner at skabe tillid til dine relationer, og du er god til at kommunikere med forskellige mennesker på mange forskellige niveauer. Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt og evner at håndtere flere samtidige forskellige opgaver. 

 

Virksomheden tilbyder:

En attraktiv stilling i en dynamisk produktionsvirksomhed, som er i konstant udvikling.

Vi tilbyder et læringsrigt miljø med fleksible arbejdstider og attraktive personalegoder samt målrettet kompetenceudvikling.

 

Ansøgning

Send din ansøgning og CV inden den 27. maj 2019 - ansøgninger behandles løbende.

Du kan for yderligere uddybning af stillingen kontakte udviklings- og kvalitetschef Morten Christensen på telefon +45 9936 5656. Enhver henvendelse behandles naturligvis fortroligt.

 

ANSØG

 

MEKOPRINT A/S

Mekoprint A/S er en familieejet virksomhed, der siden begyndelsen i 1954 har udviklet sig fra en grafisk virksomhed og metalskiltefabrik til i dag at være en højteknologisk, dynamisk og fleksibel virksomhed med et meget bredt produktprogram og med et stort potentiale for yderligere vækst. I divisionen Mekoprint Graphic Electronics er vi førende inden for udvikling og produktion af kundetilpassede betjeningsløsninger, elektrisk ledende tryk på fleksible folier samt industrielle grafiske løsninger.

I alle årene har et innovativt samarbejde med kunderne været i fokus, og sådan vil det fortsat være. Ambitionerne er høje, og der er en tro på, at medarbejderne gennem nysgerrighed og målrettethed skal være med til at præge udviklingen og skabe fremtiden.

Mekoprint er en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel og udvikling har høj prioritet. Mekoprint er også i år kåret til at være blandt Danmarks Bedste Arbejdspladser af analysevirksomheden Great Place to Work. I år fik vi en flot 14. plads blandt mellemstore virksomheder i Danmark.

Kontakt Mekoprint