Mekoprint Asien

Mekoprint etablerede i oktober 2012 datterselskabet Mekoprint Hong Kong Ltd. for at imødekomme den stigende aktivitet i Asien. Mekoprint Hong Kong Ltd. har fokus på at:


•    Forbedre serviceringen af det stigende antal kunder med produktion lokalt i Asien
•    Fokus på netværk, kommunikation og samarbejde mellem vores kunder, virksomhedens produktionspartnere og Mekoprint i Danmark
•    Logistikhub for varer produceret i Asien, og leveret globalt
•    Kvalitetskontrol og løbende kvalitetssikring hos Asiatiske leverandører
•    Forenkle handel i Asien for vores globale kunder både inden for allerede udliciteret produktion og produktion, der i fremtiden skal udliciteres
•    Vedligeholde præferencestatus hos nuværende partnerleverandører og skabe det for fremtidige lokale leverandører
•    Optimere serviceringen af Mekoprints danske produktion til kunder i Asien via lokal kundeservice
•    Etablere et lokalt netværk med eksisterende og nye interessenter i Asien

Asien set-up

Engagement

Vores engagement i Asien går tilbage til begyndelsen af 1990'erne, da vi indgik den første aftale med en asiatisk leverandør, og siden da har vi arbejdet sammen med dem om at "producere kvalitet konkurrencedygtigt". 

Tilstedeværelse

De positive aspekter ved tilstedeværelsen i Asien er primært at opbygge kendskab til asiatiske producenter og leverandører, og på samme tid, at være i stand til at reagere hurtigt, når forholdene kræver dette. Med Mekoprints lokale tilstedeværelse kan Mekoprint tilbyde kunderne et optimalt produktions setup med høj automatiseringsgrad sammen med partnerbaseret produktion i Asien.

Det bedste fra begge verdener

Med Mekoprints Asien-setup får kunden det bedste fra begge verdener; dansk udvikling, ledelse og hightech produktion kombineret med asiatisk partnerproduktion med lokal tilstedeværelse, lave omkostninger og minimal risiko.

Kontakt

Søren Kold

General Manager
Mekoprint Hong Kong Ltd.


+45 9936 5970
+45 3116 3900
sko@mekoprint.com

 

Kontakt Mekoprint