Endnu et rekordår for Mekoprint i udvidet ejerkreds

13-02-2019

Industrivirksomheden Mekoprint har i dag afleveret endnu et rekordregnskab, med en vækst på 17 % i forhold til året før. Formanden Jan Vestergaard Olsen har kvitteret for udviklingen og indtrådt i ejerkredsen.

De økonomiske tal i årsregnskabet 2017/18 for Mekoprint Holding A/S viser en stigning i nettoomsætningen fra DKK. 400 mio. til 468 mio., og en stigning i det samlede resultat før skat fra DKK 20,1 mio. i 2016/2017 til 27,5 mio. i 2017/2018. Det er et resultat, som Anders Kold, CEO i Mekoprint, er meget tilfreds med:

”Vores udvikling i regnskabsåret 2017/18 er alene baseret på organisk vækst med eksisterende og nye kunder. Vi oplever at kunderne sætter stor pris på den sparring, som vi kan give til både design og omkostningsoptimering af deres elektronikprodukter med vores erfaring fra mange forskellige produktområder og brancher”, siger Anders Kold.

Væksten er bredt funderet på alle produktområder fra betjeningsløsninger og sensorer til kabelløsninger og produkter i metal. Et eksempel på den stigende aktivitet er sensorer til måling af bl.a. fugt i alt fra bygninger til personlige medico-produkter, hvor der er mange nye produkttyper under udvikling. På metalområdet er der nu ca. 200 ansatte i Danmark og Polen, der bl.a. har travlt med små komponenter til droner og større metalløsninger til hele automationsbranchen.

Formanden Jan Vestergaard Olsen har fulgt virksomhedens udvikling siden 2016 og har på baggrund af den positive udvikling valgt at blive aktionær i virksomheden. Dette er gennemført som del af en langsigtet ambition for udviklingen af Mekoprint, med mulighed for at få en bredere kreds af aktionærer i selskabet, som formanden har erfaring med fra en række andre virksomheder.

Mekoprint kan i år fejre 65 års jubilæum siden starten i 1954 med fremstilling af metalskilte i et lille kælderlokale i Aalborgs midtby. Siden da er der investeret for over 800 mio. kr. i bygninger og maskiner for at kunne producere de mange forskellige produkter i dag, og det gode årsresultat giver plads til endnu flere investeringer i fremtiden.

Om Mekoprint
Mekoprint udvikler og producerer produkt-specifikke komponenter og totalløsninger omkring kundernes egen elektronik. Virksomheden har derfor et bredt produktprogram med alt fra betjeningsløsninger til trykte sensorer, kabinetter, finmekaniske komponenter og kabler, der forbinder elektronikken. Kunderne spænder også bredt fra små teknologivirksomheder til nogle af verdens førende industri- og elektronikvirksomheder som Bosch, Siemens, Danfoss og Grundfos. Mekoprint består af over 550 medarbejdere i Danmark, Polen og Kina med fælles fokus på høj kvalitet, automatiserede processer og det gode samarbejde.

For uddybende spørgsmål, kontakt venligst Anders Kold, CEO: 

 

 

Anders Kold
CEO

+45 2088 8820

ak@mekoprint.com
       

Kontakt Mekoprint