Electronics of Tomorrow & Elmia Subcontractor 2017

09-10-2017

Ses vi til EOT og Elmia?

I år deltager vi på EOT – Electronics of Tomorrow d. 31 oktober – 2. november og  Elmia Subcontractor d. 14-17 november og du er hermed inviteret!

På begge messer kan du bl.a. møde specialister fra Mekoprint Graphic Electronics og Cables for at høre om nye muligheder for at udvikle løsninger omkring jeres elektronik. Det er også muligt at møde en af vores industrielle designere til sparring om det grafiske udtryk, brugerbetjeningen, materialevalg eller overflade-finish.

Herudover oplever vi også stigende interesse for sparring omkring vores løsninger til trykte kredsløb på folie til bl.a. sensorer for at understøtte produktudviklingen inden for ”Internet of Things”.

Endelig fortæller vi meget gerne om de mange spændende nye produktionsteknologier vi har implementeret og undervejs i retning af ”Industri 4.0” for at styrke vores kunders konkurrenceevne med høj automatisering og digitalisering af alle processer.

Udover sparringsmulighederne med Mekoprint kommer der 38 stærke speakere, der vil dele ud af deres viden og erfaringer med udgangspunkt i følgende emner; Internet of Things, Startups & Funding, Tech & Business, Security og Wireless & Cloud.  Af de 38 speakers kan der nævnes:

Clive ’Max’ Maxfield, International embedded-expert

Brad Templeton, Softwarearkitekt og Google konsulent

Jepser Buch, Serie-iværksætter og invester

Du kan se det fulde program her

Sådan finder du os
På EOT kan du finde os på stand M9722 i hal M.
På Elmia Subcontractor kan du finde os ved stand D03:13.

 

Invitationer

Ved at bruge nedenstående link, kan du komme gratis ind på messen. Udfyld informationerne og print dit eget adgangskort:

Electronics of TomorrowPrint din EOT billet her
Elmia Subonctractor: Print din Elmia billet her

 

Kontakt Mekoprint