Fleksibel produktion ned til 1 dags gennemløbstid

18-05-2017

Fleksibel produktion ned til 1 dags gennemløbstid

Mekoprint er opdelt i specialiserede produktenheder med kort gennemløbstid i en integreret produktion samlet ét sted. Et eksempel er Mekoprint Mechanics’ nyeste afdeling i Hornslet, hvor opgaver effektivt kan afvikles på én dag. Nøglen er høj fleksibilitet i et integreret proces-flow fra laserskæring til buk, robot-svejs, vådlakering og montage af totalløsninger på helt på til 3 meter.

Fundamentet for Mekoprint Mechanics i Hornslet er en omfattende og omstillingsparat maskinpark, som sammen med fagligt kompetente medarbejdere og integreret kvalitetskontrol giver en fleksibel produktion, der er uafhængig af underleverandører.

Ordrerne svinger fra mindre serier af kabinetter til projekt-produktion af komplicerede stålkonstruktioner, mens større serie-leverancer leveres fra Mekoprint Mechanics i Aalborg og Polen.

Fra smede til ingeniører er der med LEAN konstant fokus på procesoptimeringer og reduktion af spild. Automatiseringer, investeringer i robotsvejseceller og opgradering af vådlakeringsanlæg er eksempler på den seneste løbende optimering. 

Men også kunders produkter og processer bliver kontinuerligt udsat for forbedringsforslag fra Mechanics i Hornslet, hvilket blandt andre dansk-tyske Beumer Group profiterer af.

Regionalt samarbejde til globalt marked
Beumer Group er globalt førende indenfor udvikling og fremstilling af højteknologiske intralogistiske totalløsninger med et stort behov for omfattende produktionsudstyr og fleksibilitet til fremstilling af eksempelvis sorteringsanlæg til logistikcentre.

Det tætte samarbejde med gensidig sparring har blandt andet ført til udvikling af standardmoduler, som øger Beumer Groups fleksibilitet overfor egne kunder.

Mekoprints maskiner og kompetencer er i den grad gearet til at opfylde såvel vores egne som vores kunders krav om sparring, hurtig levering og omkostningseffektiv produktion i en stabil høj kvalitet. Men vi oplever også, at Mekoprint er hurtige til at investere i nyt udstyr for at kunne håndtere vores nye behov.
Det er et strategisk partnerskab!

Martin Nielsen, Supply Chain Director, Beumer Group A/S.

Klik her for at læse mere om svejste totalløsninger og andre relaterede produktområder.

Fakta:
Fabrikken i Hornslet er den 3. og nyeste afdeling i divisionen Mekoprint Mechanics, som udover Hornslet inkluderer fabrikker i Aalborg og Polen.
Divisionen har et af Europas mest moderne metal-produktionsanlæg med blandt andet automatiseret fræseanlæg, fiberlaserskæring, fuldautomatisk integreret laser/stans/bukkelinje, fiberlaser robotsvejsning, coil-stans, anodisering, våd- og pulverlakering og krandækkede montagelinier.

Kontakt Mekoprint