Mekoprint ”Entrepreneur of the Year”

05-11-2019

Mandag den 4. november 2019 var en helt særlig aften, da Mekoprint blev udnævnt som ”Entrepreneur of the Year” i region Nordjylland af EY. Tusind tak til alle kollegaer, kunder og samarbejdspartnere, der har været grundlaget for de seneste års positive udvikling!

 

Vi kan alle være særligt stolte over juryens begrundelse for valget af Mekoprint i 2019:

 

”Juryen fremhæver, at der er tale om en virksomhed, som er stærkt innovativ – i alle faser fra ordrebehandling, drift og ikke mindst i produktudviklingen. Dette års vinder er fuldt digitaliseret, har et markant kundefokus, som er med til at bringe innovation og produktudvikling til nye niveauer,” siger Allan Terp, Partner i EY og ansvarlig for region Nordjylland i EY Entrepreneur Of The Year. Juryen hæfter sig også ved vinderens klare fokus på bæredygtighed og ambitionen om Co2 neutral produktion – et fokus som også afspejler sig i andre dele af værdikæden. Vinderens historie, teknologiske udvikling og lokale forankring gør dem til et fyrtårn lokalt og en rollemodel for familieejede virksomheder, og det vil den regionale jury gerne hædre.”

 

Fakta om EY Entrepreneur of the Year

 

EY Entrepreneur Of The Year er en hyldest til de dygtigste og mest innovative vækstskabere.

EY Entrepreneur Of The Year arrangeres i mere end 60 lande og er dermed verdens største vækstkonkurrence, der internationalt afholdes for 33. gang i år.

Vinderen kåres ikke kun ud fra virksomhedens evne til økonomisk vækst, men ud fra en vurdering af flere parametre, bl.a. entrepreneurens rolle, værdier, ledelse og samfundsmæssige engagement.

 

Virksomheden skal have eksisteret i mindst tre år og ved udgangen af det seneste regnskabsår have minimum 20 ansatte og vækst i antallet af ansatte i forhold til det foregående regnskabsår. Virksomheden skal have haft minimum 15 % vækst i bruttoavance eller i omsætning i det seneste regnskabsår, og det seneste regnskab skal udvise en positiv egenkapital og et positivt resultat. EY gennemgår samtlige danske virksomheder med undtagelse af virksomheder under 20 ansatte, offentligt ejede selskaber og dem med udenlandsk majoritetsejerskab. Kandidaterne præsenteres derefter for en uafhængig jury, der kårer de regionale og nationale vindere.

 

Kilde: https://www.ey.com/dk/da/newsroom/news-releases/ey-pm-20191104-eoy-regionsvinder-nordjylland

Kontakt Mekoprint