Mekoprint er blandt Danmarks 20 bedste mellemstore arbejdspladser!

14-11-2018

Danmarks Bedste Arbejdspladser® blev tirsdag aften 13/11-2018 kåret ved en prisoverrækkelsesfest i Cirkusbygningen i København. Mekoprint rykker i år et godt stykke tættere på Top 10, med hele 9 pladser og indtager en flot samlet 14. plads.

 

Mekoprint har deltaget i undersøgelsen siden 2015 og er blevet certificeret som ”God Arbejdsplads” alle årene. Det er Mekoprints egne medarbejdere, der har sikret virksomheden en topplacering i en anonym trivselsmåling og kulturevaluering foretaget af analysevirksomheden “Great Place to Work. Hele 97 % af Mekoprints medarbejdere svarede i undersøgelsen, at ”Alt taget i betragtning mener jeg, at Mekoprint er et rigtig godt sted at arbejde”.

 

”Placeringen kan udelukkende tilskrives vores dygtige og engagerede medarbejdere, som hver dag arbejder sammen for at sætte standarden for både vækst, kunde- og medarbejdertilfredshed. Arbejdsglæde er vigtigt for os alle, så det arbejder vi på løbende at forbedre, lige så naturligt som en forbedring af vores processer. Og vi er da lidt stolte af, at en nordjysk produktionsvirksomhed kan blande sig i toppen af de bedste arbejdspladser i Danmark”, udtaler Anders Kold, CEO i Mekoprint.

 

Mekoprint vækster også på bundlinjen

Medarbejdertilfredshed og resultater hænger sammen. Mekoprint er også forretningsmæssigt i en rivende udvikling og vækster på både omsætning, resultat og medarbejderantal, så der nu er mere end 550 ansatte i hele Mekoprint, Danmark, Polen og Hong Kong.

 

Om Mekoprint

Mekoprint er en familieejet virksomhed, der i 2019 kan fejre 65 års jubilæum. Vi udvikler og producerer kundespecifikke komponenter og totalløsninger omkring kundernes egen elektronik. Vi har et stærkt team-baseret sammenhold med fælles fokus på at gøre det nemmest for kunderne at drive og udvikle deres forretning sammen med Mekoprint. Derfor er vores motto, at vi skaber sammen på tværs af afdelinger og divisioner, i et team-samarbejde baseret på respekt og ligeværdighed – uanset jobfunktion. Ambitionen er at komme i top 10 for Danmarks bedste arbejdspladser inden 2020.

Kontakt Mekoprint