Mekoprint koncernen får ny formand

27-01-2017

På den afholde generalforsamling for Mekoprint 24/1-2017 blev der valgt en ny formand, Jan Vestergaard Olsen. Esben Kold fortsætter som næstformand og Anders Kold som menigt medlem sammen med de to medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer Keld Jensen og Peter Glad. Tidligere formand Jørgen Kjær Jakobsen genopstillede ikke, da han ønsker at koncentrere sin indsats på egne aktiviteter.

 

”Jan Vestergaard Olsen medbringer stor viden om international forretningsudvikling, organisationsudvikling og partnerbaseret kundesamarbejde, som er afgørende for vores fortsatte udvikling, så jeg glæder mig meget til samarbejdet udtaler Anders Kold som CEO for Mekoprint A/S”

 

Jan Vestergaard Olsen har en baggrund som administrerende direktør og medejer af det tidligere Aalborg Industries som blev solgt til Alfa Laval i 2015. Jan Vestergaard Olsen er bl.a. aktiv i bestyrelsen i Hoyer Group, Cubic, Haarslev Industries, Aalborg Zoo og arbejder herudover med flere velgørende projekter.

 

Om Mekoprint

Mekoprint har sin ekspertise i kundetilpassede løsninger indenfor specielt trykt elektronik og grafiske løsninger, finmekaniske komponenter og løsninger i forbindelse med kabelkonfektion. Målgruppen er førende industrielle virksomheder der producerer industrielle apparater og husholdningsmaskiner til operationskritisk mediko-udstyr. som for eksempel Danfoss, Siemens og ABB.
Mekoprints produktprogram dækker bredt, ligefra løsninger for betjeningspaneler, skilte, kabler, bearbejdede kabinetter, løsninger for svejsninger og meget mere.

 

For yderligere information kontakt venligst nedenstående:

 

Anders Kold
CEO


Mobile: +45 2088 8820
Mail:     AK@mekoprint.com

Jan Vestergaard Olsen
Bestyrelsesformand


Mobile: +45 5151 2566
Mail:     jvo@tami.dk

Kontakt Mekoprint