Mekoprint Mechanics får ny divisionsdirektør

14-08-2019

 

Mekoprint Mechanics får ny divisionsdirektør

Søren Holmboe tiltræder den 15. august som ny Division Director i Mekoprint Mechanics divisionen med ansvar for den samlede metalforretning og 170 medarbejdere på de tre fabrikker i Danmark og Polen.

Søren Holmboe kommer fra en stilling som Chief Sales Officer (CSO) hos metalvirksomheden Multicut A/S og har tidligere i en periode på 10 år haft forskellige kommercielle ledelsesroller i Bagger-Sørensen koncernen.  Anders Kold, der i det seneste år har fungeret som Division Director i Mechanics divisionen, fortsætter som hidtil som CEO i Mekoprint mens Esben Kold fortsætter som intern teknologispecialist og sparringspartner på tværs af virksomheden.

”Med ansættelsen af Søren ser vi frem til at fortsætte Mekoprint Mechanics´ positive udvikling som udviklings- og produktionspartner af metalløsninger i høj kvalitet til nordeuropæiske elektronik- og industrivirksomheder. Søren har en stærk baggrund inden for branchen og den rette åbne, udviklingsorienterede og tillidsbaserede tilgang til vores mange bestående og nye kundepartnerskaber under udvikling” siger Anders Kold, CEO i Mekoprint.

Om matchet med Mekoprint udtaler Søren Holmboe:

”Mekoprint Mechanics divisionen kan hjælpe med meget brede kompetencer og førende produktionsteknologier fra lav til høj volumen. Med en stærkt engageret organisation giver det et fantastisk grundlag for at udvikle de bedste produkter sammen med kunderne i et langsigtet tæt partnersamarbejde. At få det samspil til at fungere optimalt både internt og eksternt med nye iværksættere og store nordeuropæiske virksomheder er særligt motiverende for mig.

Søren Holmboe er uddannet cand. oecon og har desuden en reserveofficersuddannelse fra forsvaret. Søren startede sin karriere inden for salg og marketing i fødevarebranchen og har i de seneste 15 år kun arbejdet med større kunder i et tæt udviklings- og produktionssamarbejde.

Søren er 49 år og har 3 børn med sin ægtefælle Christel.

 

Om Mekoprint & Mekoprint Mechanics

Mekoprint udvikler og producerer kundetilpassede produktløsninger omkring elektronikken. Med udgangspunkt i specialiserede produktteams og teknologier spænder produktprogrammet bredt fra betjeningsløsninger, skilte og trykte sensorer til kabelløsninger, kabinetter og komponenter i metal, der udvikles og kombineres efter behov til bl.a. industrielle apparater, husholdningsmaskiner og medikoudstyr. Divisionen Mekoprint Mechanics er specialiseret i udvikling og produktion af metalløsninger baseret på bl.a. fræsning, stansning, laserskæring, svejsning, anodisering samt pulver- og vådlakering – alt med høj automatiseringsgrad fra lav til høj volumen i flere mio. stk.

For uddybende spørgsmål kontakt venligst:

Anders Kold, CEO via ak@mekoprint.com eller +45 2088 8820.

Søren Holmboe, Division Director Mechanics via soh@mekoprint.com eller +45 2529 0632.

Kontakt Mekoprint