Mekoprint overtager CPM Manufacturing

11-05-2016

Pressemeddelelse 

Mekoprint overtager alle aktiviteter fra CPM Manufacturing A/S 

Mekoprint A/S har pr. 11. maj 2016 overtaget alle aktiviteter fra CPM Manufacturing A/S 
i Hornslet 25 km. nord for Aarhus.   

Overtagelsen som omfatter kunderelationer, driftsmidler, 40 medarbejdere, ordrebeholdning og varelager er sket i forlængelse af, at CPM Manufacturing A/S den 4. maj 2016 blev taget under konkursbehandling ved Retten i Randers. 

Med købet udvider Mekoprint koncernen i metalforretningen Mekoprint Mechanics sin eksisterende aktivitet med fremstilling af kundespecifikke serie- og projektleverancer inden for metalbearbejdning til kunder der stiller særlige krav.  

”Kunderne og processerne fra CPM Manufacturing A/S passer rigtig godt til vores Mekoprint Mechanics division med høje krav til alt fra laserskæring og stans til svejsning og overfladebehandling af færdige løsninger” udtaler Anders Kold, CEO for Mekoprint”. 
Tilsvarende udtaler Klaus Kæstel som tidligere administrerende direktør i CPM Manufacturing, fremover Business Unit Director i Mekoprint Mechanics, Hornslet: 

”Med sammenlægningen skaber vi i divisionen Mekoprint Mechanics en fremtidssikker og stærk udviklings- og produktionspartner, som sikrer kunderne omkostningseffektive kvalitetsløsninger af serieleverancer og projektopgaver leveret til tiden”. 

Mekoprint Mechanics salg, kundesupport og produktion vil fremover ske fra både Aalborg Øst og Hornslet i Danmark samt Stettin i det nordvestlige Polen. 

Mekoprint A/S, www.mekoprint.dk er en højteknologisk og globalt konkurrencedygtig udvikler og producent af kundetilpassede produktløsninger til en lang række industrivirksomheder inden for bl.a. elektronik- og energisektoren, medico, telecom, transport og maskinteknik. Produktprogrammet omfatter udover højt automatiseret metalbearbejdning også kabelløsninger, tastaturløsninger, touch- & frontfolier, flexprint, EMC afskærmning, finmekaniske metalkomponenter samt skilte & transfer med tryk.  

Mekoprint A/S får fremover en samlet årlig omsætning på godt 400 mio. kr. og vil beskæftige ca. 500 medarbejdere på 7 fabrikker i Støvring, Aalborg og Hornslet i Danmark samt Stettin og Warszawa i Polen. Mekoprint A/S har endvidere igennem mere end 25 år haft et velfungerende samarbejde med partnerdrevet udvikling og produktion i Asien.  

For yderligere oplysninger – kontakt gerne: 

Anders Kold 
CEO Mekoprint A/S Tel. 2088 8820
ak@mekoprint.com

Klaus Kæstel 
Busines Unit Director, Mechanics Hornslet Tel. 2428 5080 
khk@mekoprint.com

Kontakt Mekoprint