Mekoprint overtager metalbearbejdnings- aktiviteter fra LEMA A/S

11-09-2015

Or. 11. september 2015 overtog Mekoprint alle aktiviteter fra LEMA A/S, Lystrup vedr. kundespecifikke metalløsninger og bearbejdning.
Overtagelsen omfatter kunderelationer, ordrebeholdning, kundespecifikke værktøjer og varelager inkl. igangværende opgaver. 1. september 2015 blev LEMA A/S taget under konkursbehandling af kurator Torben Korsager i Aarhus, dette er overtagelsen taget i forbindelse med.

Overtagelsen omfatter ikke driftsmidler, ejendom eller medarbejdere udover direktionen.

Med købet udvider Mekoprint sin eksisterende forretning med kundespecifik metalbearbejdning i divisionen Mekoprint Mechanics med produktion i Aalborg og Stettin i Polen.

”Kunderne fra LEMA passer godt til Mekoprint med høje krav til alt fra laserskæring og stans til svejsning, lakering og anodisering, som vi effektivt kan håndtere samlet under ét tag” fortæller CEO, Anders Kold.

Hertil fortæller Jakob Stautz, fremover med i forretningsudviklingsteamet på Mekoprint Mechanics og tidligere CEO for Lema A/S:
”Vi er meget glade for løsningen, som betyder at kunderne får en fremtidssikret udviklings- og produktionspartner med høje standarder for omkostningseffektivt at levere kvalitet til tiden”.

Salg, udvikling og kundesupport vil fremadrettet ske samlet fra Mekoprint Mechanics i Aalborg.

Jakob Stautz’ tidligere partner i LEMA A/S, Ole Skov indgår ligeledes fremover i Mekoprint Mechanics’ forretningsudviklingsteam.

Mekoprint A/S er en højteknologisk og globalt konkurrencedygtig udvikler og producent af kundetilpassede løsninger til en række markedssegmenter fra medico, industri- & energiteknik til hvidevarer, transport- & maskinbranchen.
Produktprogrammet omfatter højt automatiseret metalbearbejdning, betjeningsløsninger, touch- & frontfolier, sensorer & strips, EMC afskærmning, finmekaniske metalkomponenter, skilte, folie & transfer med tryk.

Mekoprint A/S har en årlig omsætning på ca. 350 mio. kr. og har ca. 450 medarbejdere i Støvring og Aalborg i Danmark, Stettin og Warszawa i Polen og i Tjekkiet. De sidste 25 år har Mekoprint gennemgået en udvikling i partnerskab, udvikling og produktion i Østen, Asien med regionalt indkøb, salg og kundeservice via et Mekoprint kontor i Hongkong.
 

Er du interesseret i at høre nærmere omkring overtagelsen af aktiviterter fra LEMA A/S, bedes du kontakte nedenstående:
 

Anders Kold Jakob Stautz
CEO, Mekoprint A/S Area Sales Manager, Mekoprint Mechanics
+45 20 88 88 20 +45 51 38 82 69
ak@mekoprint.com jst@mekoprint.com

 

Kontakt Mekoprint