Mekoprint rykker frem blandt Danmarks bedste arbejdspladser

13-11-2019

Pressemeddelelse 

Nordjysk teknologivirksomhed igen blandt Danmarks Bedste Arbejdspladser! 

Danmarks Bedste Arbejdspladser® 2019 blev tirsdag aften 12/11 kåret ved en prisoverrækkelsesfest i Cirkusbygningen i København. Mekoprint rykker igen i år frem på listen og er nu placeret på en 12. plads. 

Undersøgelsen er gennemført af analysevirksomheden ”Great Place to Work”, som i år har haft særlig fokus på innovation og løbende forbedringer. Resultatet viser bl.a. at 93 % i Mekoprint oplever at kollegerne hurtigt tilpasser sig forandringer, der er nødvendige for virksomhedens succes. Herudover oplever 87 % at de igennem det seneste år, har haft ”mange” eller ”nogle” reelle muligheder for at udvikle nye og bedre måder at gøre tingene på! 

CEO, Anders Kold lægger stor vægt på trivsel og engagement: 
”Vores kultur betyder alt i Mekoprint, fordi vi ser os selv som iværksættere på vegne af vores kunder. Filosofien er nysgerrige og handlekraftige teams, der selvstændigt kan arbejde innovativt og med et konstant fokus på forbedringer. Derved er vi alle med til at sikre fortsat udvikling og produktion i Danmark – og det er vi også stolte af! 

Den selvstændige organisering i små teams med høj arbejdsglæde muliggør fleksibel udvikling af meget forskellige kundespecifikke løsninger fra sensorer i intelligente bleer til næste generations batterier og nye solcelle-kabler. 

Mekoprint har deltaget i undersøgelsen siden 2015 og er blevet certificeret som ”God Arbejdsplads” alle årene. Det er Mekoprints egne medarbejdere, der har sikret virksomheden en topplacering i den anonyme trivselsmåling og kulturevaluering foretaget af “Great Place to Work. 

65 år og still going strong! 
Mekoprint har i øvrigt netop fejret 65 års jubilæum som udvikler og producent af kundespecifikke komponenter og totalløsninger omkring kundernes egen elektronik. Virksomheden har et stærkt team-baseret sammenhold med fælles fokus på at gøre det nemmest for kunderne at drive og udvikle deres forretning sammen med Mekoprint. 

Mekoprint består af over 550 medarbejdere fordelt på 5 lokationer i Danmark, 2 lokationer i Polen, 1 lokation i Ukraine og sourcingkontor i Hongkong. 

For yderligere spørgsmål kan en af følgende kontaktes: 

  • Marianne Reenberg, HR Development Director, mre@mekoprint.com, mobil +45 3155 4398
  • Anders Kold, CEO, ak@mekoprint.com, mobil +45 2088 8820

Kontakt Mekoprint