Oprustning hos Mekoprint

29-05-2017

I løbet af årets første fem måneder har Mekoprint, der har hovedsæde i Støvring syd for Aalborg, øget medarbejderstaben med 26 nye funktionærer og timelønnede i Danmark fordelt på virksomhedens i alt fire divisioner, som nu tæller flere end 450 ansatte på globalt plan, heraf de 320 i Danmark.

Oprustningen sker som direkte følge af den strategi Mekoprint har lagt. Kunderne efterspørger i stadig højere grad Mekoprints helhedstilgang til kundesamarbejdet, hvor produktet i samspil med øvrige ydelser, som udvikling, design og automatisering af produktionsprocesser, skaber grundlag for langvarige partnerskaber.

Særligt for én division har en nylig fusion samtidig skabt yderligere behov for kompetente nye kollegaer.

 

Investeringer i mennesker og maskiner
Ved årsskiftet blev divisionerne Graphics og Electronics sammenlagt under navnet Mekoprint Graphic Electronics, og divisionens direktør, Morten E. Lundgreen, konstaterer, at sammenlægningen ikke har betydet færre, men derimod flere medarbejdere til en række forskellige funktionsområder.

- Fusionen var et vigtigt skridt for at skabe en stærkere platform for fælles forretningsudvikling og optimal udnyttelse af synergier. Samtidig betyder vores målrettede tilgang til produkt- og procesudvikling i samtænkning med kunderne, at der er et øget behov for yderligere ressourcer siger Morten E. Lundgreen og tilføjer, at oprustningen ikke begrænser sig til medarbejderfronten alene.

- Det seneste år har vi investeret kraftigt i automation og digitalisering i produktionen med henblik på at øge effektivitet og konkurrenceevne. Forbedring i produktionsudstyret har krævet flere dygtige medarbejdere for optimal udnyttelse af det nye udstyr.

 

Medarbejdertilfredshed og høj anciennitet
Hos Mekoprint har man været fokuseret på at finde de rette medarbejdere med de helt rigtige kompetencer, og Morten E. Lundgreen understreger, at det har været umagen værd med den grundige vurdering af de mange kvalificerede ansøgere.

- Vi har mødt en utrolig stor interesse for at arbejde hos Mekoprint. Vi oplever, at ansøgerne kender os for vores gode navn og ry, samt vores lange historie som privatejet virksomhed, siger divisionsdirektøren.

At Mekoprint er en velanset arbejdsplads blandt ansøgerne afspejles hos nuværende medarbejdere, hvor den gennemsnitlige anciennitet er over 10 år. Hvert år gennemfører Mekoprint i samarbejde med analysevirksomheden Great Place To Work en årlig medarbejdertilfredshedsanalyse og i 2016 placerede undersøgelsen Mekoprint blandt de 40 bedste arbejdspladser i Danmark.

 

 

For yderligere oplysninger, kontakt:

Morten E. Lundgreen
Divisionsdirektør

tlf: +45 9936 5940
mobil: +45 5118 8051
MEL@mekoprint.com

Kontakt Mekoprint