Økonomielev til Mekoprint

Økonomielev til Mekoprint A/S

Har du lyst til at arbejde med økonomi i en international produktionsvirksomhed, med fokus på bæredygtighed? Så søg elevplads hos Mekoprint A/S

Mekoprint er en højt specialiseret teknologivirksomhed, der udvikler og leverer kundespecifikke komponentløsninger i et tæt partnerbaseret samarbejde med større internationale virksomheder.
Vi er drevet af at skabe nye løsninger, der gør en forskel, ved at arbejde i tværorganisatoriske teams sammen med vores kunder. Derfor har vi en meget flad organisation med handlekraftige selvstændige teams, der har frihedsgraderne og ansvaret for at udvikle forretningen og hinanden.

Om jobbet:
Du kommer til at indgå i det daglige arbejde i økonomiafdelingen, og vil få et bredt kendskab til de hyppigst forekommende opgaver i afdelingen som f.eks.:

  • Finans-, debitor, kreditor og anlægskartotek.
  • Moms mv.
  • Afstemninger, databehandling mv.
  • Diverse ad hoc opgaver
  • Deltage i afløsning for telefonomstilling

Dine arbejdsområder udvikler sig i takt med dine erfaringer, du får hurtigt ansvaret for egne opgaver, og så kommer du til at indgå i forskellige teams, hvor du sammen med dine kollegaer arbejder med forskellige problemstillinger.


Om dig:
Vi forventer, at du er engageret, nysgerrig, har gåpåmod og at du selvstændigt tager ansvar for dine opgaver.
Du har en relevant grunduddannelse, der giver adgang til kontor med specialer (eks. HHX, EUX, HG2 eller STX med rette supplering). Du har interesse for at arbejde med økonomi, og har gode sprogkundskaber i engelsk og gerne tysk.

 

Vi tilbyder:
En attraktiv stilling i en dynamisk produktionsvirksomhed, som er i konstant udvikling. Du vil få et alsidigt job i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du vil få et indgående kendskab til de forskellige opgaver i økonomiafdelingen, som består af 6 engagerede medarbejdere.

Tiltrædelse: 2. september 2019 eller efter aftale. Arbejdsstedet er Hermesvej 2, Støvring.


Ansøgning:
Kan du genkende dig selv og vil du være en del af holdet hos Mekoprint, så send din ansøgning, CV og eksamensoversigt inden d. 17 juni 2019 – ansøgninger behandles løbende.

Du kan for yderligere uddybning af stillingen kontakte regnskabschef Palle Jensen på tlf.: 99 36 56 81 / Mobil: 26 13 11 19 eller E-mail: paj@mekoprint.dk.

 

ANSØG

 

Mekoprint A/S

Mekoprint A/S er en familieejet virksomhed, der siden begyndelsen i 1954 har udviklet sig fra en grafisk virksomhed og metalskiltefabrik til i dag at være en højteknologisk, dynamisk og fleksibel virksomhed med et meget bredt produktprogram og med et stort potentiale for yderligere vækst.
I alle årene har et innovativt samarbejde med kunderne været i fokus, og sådan vil det fortsat være. Ambitionerne er høje, og der er en tro på, at medarbejderne gennem nysgerrighed og målrettethed skal være med til at præge udviklingen og skabe fremtiden.

Mekoprint er en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel og udvikling har høj prioritet. I 2018 blev Mekoprint igen kåret til at være blandt Danmarks Bedste Arbejdspladser af analysevirksomheden Great Place to Work, hvor vi fik en flot 14. plads blandt mellemstore virksomheder i Danmark.

Kontakt Mekoprint