Praktikforløb - International Handel og Markedsføring

Praktikforløb

International Handel og Markedsføring

Vil du være med til at udvide kundegrundlaget hos Mekoprint i tæt samarbejde mellem marketing og salg?

Mekoprint Graphic Electronics i Støvring søger 2 studerende, der henover efteråret 2020 vil være med til at udvikle kundeporteføljen gennem analyser og kvalificering af leads.

Hos Mekoprint bliver du en integreret del af organisationen og vil, i tæt samabejde med kolleger, arbejde for at indfri dine egne mål. Sammen med mere klassiske marketingdiscipliner arbejder vi konstant med udvikling og vedligeholdelse af en kvalificeret pipeline til salgsafdelingen, hvor markedsscreeninger og analyser har høj prioritet.

Du vil i din praktikperiode opnå en særlig forståelse for samspillet mellem marketing og salg i en B2B virksomhed, og det er ambitionen, at du herigennem vil få en styrket opfattelse af, hvordan marketing anvendes som en værdiskabende proces i værdikæden.

> Markedsanalyser > Digital optimering > Dit interesseområde

I praktikperioden vil det primære fokus være på udvikling af kundeporteføljen, gennem analyser, kvalificering og generering af nye leads, herunder analyse af brancher, som virksomhedens ledelse har særlig interesse i. Sideløbende sikres opbygning af kundedatabasen i CRM.

Afhængig af dine interesseområder, vil du også kunne beskæftige dig med: Intern kommunikation, indretning af showrooms, videoproduktion, digital tilstedeværelse – eller måske vil du gerne byde ind med noget helt andet.

Din dagligdag vil foregå i Støvring, med tilknytning til Heidi Bové, Marketing & Communication Manager.

Kan du se dig selv i en 65 årig moderne familieejet produktionsvirksomhed med god plads til alle de gode idéer? I så fald vil vi glæde os til at modtage din motiverede ansøgning via vores hjemmeside, hvor du samtidig kan læse meget mere om Mekoprint.


ANSØG

Kontakt Mekoprint