Production Technology Engineer

Production Technology Engineer til Mekoprint Graphic Electronics

Vi er specialister i serigrafi – er du specialist i mekaniske løsninger og konstruktioner?

Mekoprint Graphic Electronics udvikler og producerer kundespecifikke løsninger i tæt samarbejde med danske og internationale virksomheder. Vi søger en ny kollega, der har erfaring med at håndtere og løse tekniske problemstillinger på produktionsudstyr og som derved kan trimme metoder, maskiner og processer så de til enhver tid kan understøtte en optimal produktion i et højteknologisk miljø.  

Om jobbet:

Vores succes er baseret på evnen og hastigheden til at omsætte kundens behov til konkrete, innovative og intelligente løsninger. Denne evne deler du med os! Dit primære ansvarsområde bliver at optimere og udvikle udstyr, metoder og processer til automatiseret in-line rulle til rulle produktion med fleksible materialer.  Du kommer til at gøre en stor forskel, hvis du har et lige så stort behov for at se resultater af din indsats, som det team du kommer til at indgå i. Du får ansvaret for i samarbejde med teamet, at:

  • Identificere optimeringsmuligheder og drive disse fra investeringsanmoding til implementering, herunder projektledelse- og styring, indkøb og leverandørkontakt
  • Udvælgelse og implementering af nyt produktionsudstyr og processer
  • Udfordre og omsætte organisationens forbedringsinput til specifikke resultater bl.a. i forbindelse med standardisering af produktionsudstyr
  • Kvalificere, teste og godkende nye eller modificerede metoder og værktøjer
  • Generelt sikre en kontinuerlig udvikling af vores eksisterende produktionsteknologi

Kvalifikationer:

Ideelt set, har du en uddannelsesmæssig baggrund som konstruktionsingeniør, værktøjsmager, maskinmester eller lignende som du har bygget ovenpå en håndværksmæssig baggrund. Derudover vil det være en fordel, hvis du har:

  • Flere års erfaring med automatik og proces teknologi
  • Praktisk erfaring med værktøjsfremstilling i en produktionsvirksomhed
  • Erfaring med projektledelse
  • IT og CAD erfaring på et højt niveau med relevans for produktionsteknik og dokumentation
  • Dansk på modersmålsniveau og sprogligt kan du begå dig på engelsk

Din personlighed er vigtig for os

Som person er du fremfor alt resultatorienteret – men jobbet og vores kultur forudsætter også, at du er kreativ, dynamisk og engageret. Hvis du kan kombinere det med struktur og en glæde ved at have en stor berøringsflade med dine kolleger i hele organisationen vil du helt sikkert blive glad for jobbet.  

Du kan, for yderligere uddybning af stillingen, kontakte Produktionschef Tina Christensen på telefon 9936 5659. Enhver henvendelse behandles naturligvis fortroligt. Ellers send os din ansøgning via linket på vores hjemmeside senest den 25. februar 2019. Vi holder løbende samtaler og ansætter når vi har mødt den rigtige kandidat.

Vi skaber sammen

Er vores motto og vi tilbyder mere end bare et job. Du vil indgå i en super professionel og engageret organisation og vi vil sikre dig en solid oplæring og løbende sparring. Du vil få stor indflydelse og tilbydes en arbejdsplads i lyst og åbent kontormiljø i præmieret arkitekttegnet firmadomicil, fleksible arbejdstider og attraktive personalegoder.

MEKOPRINT A/S

Mekoprint A/S er en familieejet virksomhed, der siden begyndelsen i 1954 har udviklet sig fra en grafisk virksomhed og metalskiltefabrik til i dag at være en højteknologisk, dynamisk og fleksibel virksomhed med et meget bredt produktprogram og med et stort potentiale for yderligere vækst. I divisionen Mekoprint Graphic Electronics er vi førende inden for udvikling og produktion af kundetilpassede betjeningsløsninger, elektrisk ledende tryk på fleksible folier samt industrielle grafiske løsninger.

I alle årene har et innovativt samarbejde med kunderne været i fokus, og sådan vil det fortsat være. Ambitionerne er høje, og der er en tro på, at medarbejderne gennem nysgerrighed og målrettethed skal være med til at præge udviklingen og skabe fremtiden.

Mekoprint er en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel og udvikling har høj prioritet. Mekoprint er tre år i træk blevet kåret til at være blandt Danmarks Bedste Arbejdspladser af analysevirksomheden Great Place to Work.

ANSØG

Kontakt Mekoprint