Supply chain management

Mekoprint fokuserer på udviklingen af samarbejdsrelationerne med sine kunder og leverandører for at styrke Mekoprints kompetencer inden for levering af løsninger og produkter fremstillet på den mest konkurrencedygtige måde. Det være sig ved en høj grad af automatisering eller ved fremstillingen i lavomkostningsområder.

Mekoprints globale SCM-center matcher kundens behov og kontrolleres fra et lokalt supportcenter i Europa, der optimerer kundens værdikæde. Vores kompetencer inden for produktudvikling, design, materialevalg og teknologier, kvalitet, logistik og produktion i kombination med vores leverandørers kompetencer, produkter og knowhow sikrer, at leveringstid og leveret kvalitet er i overensstemmelse med indgåede aftaler. 

Du kan som kunde altid være sikker på levering af høj kvalitet, som følger europæiske standarder inden for dokumentation, dokumenthåndtering, prototypegodkendelser og andre godkendelser som fx FAIR, PPAP og UL.

Globalt logistiksystem

Mekoprint fokuserer på udviklingen af samarbejdsrelationerne med sine kunder og leverandører for at styrke Mekoprints kompetencer inden for levering af løsninger og produkter fremstillet på den mest konkurrencedygtige måde. Det være sig ved en høj grad af automatisering eller ved fremstillingen i lavomkostningsområder.

Mekoprint kalkulerer den mest rationelle og rentable produktionsform, fx om en volumenopgave skal produceres hos Mekoprint eller outsources. Målet er at levere den ønskede vare til rette tid og pris.

Asiatisk produktion

Produktion og ledelse

Med Mekoprints Asien-setup får kunden det bedste fra begge verdener; skandinavisk ledelse og asiatisk produktion med lave omkostninger og minimal risiko.

For at opnå foretrukken status hos asiatiske leverandører skal der højvolumen ordrer til. Mekoprint opererer med disse ordrer og tilbyder lokal teknisk support og kommunikation om produktudvikling.

​Mekoprint kan derfor garantere kunderne konkurrencedygtige priser for produkter, der passer til at blive produceret i Asien.

Langsigtet samarbejde

Mekoprint har etableret et langsigtet samarbejde baseret på kulturforståelse og gensidig respekt, hvilket er to vigtige faktorer, når der gøres forretninger i Asien.

Kunden minimerer risikoen ved at lade Mekoprint tage ansvaret for hele produktionsprocessen og hermed trække på vores produktionskompetencer og værktøjs-know-how.

Den partner-baserede produktion i Asien gør Mekoprint konkurrencedygtige i højvolumen-produktioner og fleksibel med hensyn til direkte levering til kundernes fabrikker i Asien. 

Direkte levering

Mekoprint producerer også komponenter i Asien til direkte levering på kundens fabrik samme sted.

Som en konsekvens af dette har Mekoprint oprettet et lokalt kontor i Hong Kong, hvorfra kontrolleres asiatiske leverancer til kunder med produktion i regionen og levering af asiatiske produkter til de europæiske kunder.

LÆS MERE OM MEKOPRINT HONG KONG

Østeuropæisk produktion

Mekoprint har egen produktion i Østeuropa og samarbejder med et stort netværk af andre østeuropæiske leverandører, hvis kompetencer matcher Mekoprints krav til kvalitet, leveringstider og priser uden at belaste kunderne unødigt for arbejdskraftintensive opgaver som for eksempel montage.

Kontakt Mekoprint