Teknologier

Mikrofræsning

Fræsning af mikrokomponenter / mikrofræsning hos Mekoprint foregår med CNC - nærmere beskrevet, hvor der under mikrobearbejdning benyttes en computer, som gør det muligt at fremstille selv de mindste og mest komplekse emner.

Mikrofræsning er på samme måde som mikrodrejning en spåntagende process tilhørende mikrobearbejdning. Her er der tale om at emnet er spændt fast, hvor der bearbejdes i det, imodsat til drejning hvor emnet drejer rundt.

Mikrofræsning er endvidere en produktionsteknologi, der kan anvendes på forskellige materialer. Under mikrobearbejdning kan den ligeledes anvendes når der er tale om både små, mellem eller store seriestørrelser.

Forarbejdningsmetoden er så præcis at det færdig emne kan produceres med Mµ tolerancer, spejlblanke overflader og en høj grad af geometrisk frihed. Uanset produktet bliver der altid fokuseret på behov og ønsker.

Bearbejdningsprocessen mikrofræsning, som også kaldes CNC fræsning sætter næsten ingen begrænsninger, det er kun fantasien.  

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om mikrobearbejdning, eller læs mere herunder.

Læs mere

 

PRODUKTOMRÅDE 

Er du interesseret i mere information vedrørende cnc fræsning af meget små emner, også kaldt mikrofræsning, kan du med fordel læse mere på vores produktområde cnc fræsning. Her kan du læse nærmere omkring fordele, generel info, få inspiration på hvilke opgaver vi kan løse for vores kunder og meget mere.

CNC Fræsning

 

VIDEO

NYHEDER

Læs gerne vores nyhed vedrørende Mekoprint Chemigraphics' historiske uvikling fra at være højt specialiseret ætseleverandør til at blive udvikler af finmekaniske løsninger.

Læs nyheden

Ellers nyheden "Når mymeter ikke er en bagatel".

Læs nyheden

 

VIL DU VIDE MERE?

Mekoprint Chemigraphics Bjørn Mølbach Krogh

Bjørn Mølbach Krogh

Design and Development Manager

+45 9936 5834

bmk@mekoprint.com

Kontakt Mekoprint