Teknologier

Passivering med SurTec 650

Overfladebehandling af aluminium

Vi hos Mekoprint kan levere kundetilpassede løsninger, og sørger derfor for alle faser af produktionen. Dette indebærer at vi også leverer løsninger i forbindelse med overfladebehandling af aluminium og andre emner – herunder passivering med SurTec 650, som overfladebehandling af aluminium.

SurTec 650 er en trivalent chromforbindelse til overfladebehandling af aluminium, der opnås ved en dyppeproces. Behandlingen er elektrisk ledende og en glimrende forbehandling før pulverlakering. SurTec 650 efterlever korrosionskrav i MIL-DTL-81706-B og MIL5541-F. Farven er transparent til svag blå/lilla.

Fordelene ved SurTec 650 er blandt andet at korrosionsegenskaberne bliver forbedret, overfladens elektriske ledeevne bliver bevaret og aluminiummets bindingsevne ved for eksempel maling, lim og lak mm. bliver forøget.

Vi står hos Mekoprint til rådighed for spørgsmål omkring overfladebehandling af aluminium og SurTec 650, for at vi sammen kan finde den rette løsning til dit aluminiumsprodukt – så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Læs mere om formater og materialer


FORMATER

Hos Mekoprint har vi følgende begrænsninger inden for formater i forbindelse med overfladebehandling af aluminium med SurTec 650:

Emnerne må ikke overskride 2300 mm x 700 mm.

MATERIALER

Diverse aluminiumslegeringer både fra plade og støbegods.

Kontakt os gerne for at høre nærmere om hvilke materialer vi kan foretage overfladebehandling af aluminium med SurTec 650 af.

Kontakt Mekoprint